Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho odpoledne se v čekárně u renomovaného psychologa Palomera schází šestice roztodivných lidí, kdy každý trpí jinou variantou obsesivně-kompulzivní poruchy neboli OCD. Každý z nich je objednaný na 16:30, ale schůzka měla být individuální. Sekretářka tvrdí, že si nový objednávací počítačový systém dělá, co chce, a že doktorovo letadlo má zpoždění. Šest pacientů tedy čeká... (C0r0ner)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (61)

zette 

všechny recenze uživatele

Tak pro prvni film v roce jsem mel stastnou ruku! Ve vsech smerech vynikajici komedie. Zajimavy a originalni namet. Kazda postava je skvele vykreslena a zahrana. Lilly (Nuria Herrero) by mi mohla opakovat porad, ze me miluje.-). Dobre napsane dialogy, film ma tempo. Za me super. A staci jedna mistnost a auto... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neviem si predstaviť človeka, ktorý by sa pri tomto každú chvíľu nezasmial. Keď si to tak vezmem, v podstate sa s ľuďmi podobného typu stretávame každý deň a ono sú to vážne poruchy. Koľko ľudí je prestrašených z čohokoľvek a dezinfikuje všetko okolo seba ako blázon (hlavne v súčasnej korona panike)? Ja ich poznám veľa. Poznám aj takých, čo milujú čísla a mnoho aj takých s tikmi. A ešte viac takých, čo nekontrolovane nadávajú. A pri tejto komédií musím povedať, že bez nadávajúceho muža by bola len priemernou, no s ním to vystrelilo vysoko. Rozuzlenie bolo prekvapujúcejšie než som čakal. Nie je to síce komédia storočia, ale pre mňa jednoznačne jedna z komédií roka 2017. A ako divadelná hra by to bolo zrejme za plný počet. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní španělský snímek. Jak asi může dopadnout, když se vám v jedné čekárně sejde šest lidí s rozlišnými formami OCD? O vtipné situace pak rozhodně není nouze. On uznávaný psycholog se stále není schopný dostavit, a tak se pacienti rozhodnou si pomoct sami. Vystavují se různým stresovým situacím a snaží se překonat své poruchy. Je to dost dobře udělané s člověk se u toho skvěle pobaví. Konec se dá tak trochu čekat, ale i tak může člověka překvapit. "Radši otevři nohy!" ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi na začátku, že jde o zadání na téma podejte nějak vtipně možné psychické poruchy, aby se divák poučil a ty lidi neodsuzoval, ale pokusil se je pochopit. Naštěstí v poslední tři čtvrtě hodině došlo k oné sebe-terapii se třemi minutami a konečnému rozuzlení, kdy těm lidem stoupnulo sebevědomí, že se ta psychická porucha dá nějak zvládnout. Že tam jde o nějaký podraz, to napadne diváka asi hodně rychle, a v podstatě se dalo vylučovací metodou přijít i na to, co se děje a kdo v tom jede. Tam mi to přišlo malinko odfláknuté, protože by stačilo, aby někdo z jedné skupiny uviděl náhodou fotku jiné skupiny a bylo by po překvapení. Ona ostatně i ta sekretářka byla střelená včetně těch kočiček. Ale ten konec je hodně pozitivní a příjemně mne překvapil. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Výborné ve všech směrech. Inteligentní, příjemné, krásný humor, lehkost s jakou film plyne je obdivuhodná. Skvěle vyladěno. Scénář vhodný i pro divadlo. Taktových filmů mnoho není, takže ode mě plný počet od radosti. Scénka, kterak odchází taxikář od auta mě rozesmála, jako už dávno nic filmově komediálního. Výborný kousek! No a samozřejmě papoušci... :)))) Pěkná záležitost. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Fotka, kterou má Tiffany (Inma Cuevas) na stole, pochází z krátkometrážního snímku Meeting with Sarah Jessica (2013), který také režíroval Vicente Villanueva. Inma Cuevas si ve snímku také zahrála. (TheSpearCZ)
  • „Toc“ je ve španělštině zkratka pro „trastorno obsesivo compulsivo“, tedy obsedantně kompulzivní porucha, kterou trpí hlavní aktéři. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama