Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vůdce revoluce v ruské Sukovii, dozví, že se jeho zrádný bratr Dimitrij (Pierce Brosnan) nachází v ochozech stadionu, na kterém právě probíhá evropské semifinále mezi týmy West Ham United a Dynamo FCC, společně se svými kumpány londýnský stadion Boleyn Ground násilně obsadí. Mezi diváky je i americký válečný veterán Mike Knox (Dave Bautista) se svou neteří Danni (Lara Peake). Když se oba do spiknutí nešťastnou náhodou zapletou, Mike musí zneškodnit Arkadije a jeho těžce vyzbrojený tým. Dokáže to dřív, než se Arkadij dostane k Dimitriji? Osud 35 000 diváků na stadionu – a mnohem většího množství lidí v Rusku – závisí jen na něm. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (112)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na nedeľňajšie popoludnie újde. No poviem vám, že tento 101. klon DIE HARD, sa mohol podariť lepšie, ale aj horšie. Drsná akcia ( plus ), je ale to jediné čo sa dá zniesť. Herci ( mínus ), ktorý naozaj mali možnosť predviesť toho trochu viac a dodať tejto zlátanine aspoň punc vyššej kvality, zostali pri zemi. Občas ide naozaj iba o nájom. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale k čertu se vším já se bavil. Tenhle film si bere hodně ze Sudden Death se Žánem kde mi pár věcí nesedlo, tady je však o třídu líp vše vyladěno. Ano jistě je to totálně klišoidní a předvídatelný akčňák postavený na Die Hard konceptu, kdy dokážete v každé scéně odhadnout další vývoj filmu, ale možná, že právě něco takovýho jsem chtěl letos na poli akčních filmů po těch překombinovaných slátaninách vidět. Hloupej, béčkovej a na nic si nehrající kousek jak vystřiženej z devadesátých let. Scott Mann se opět ukazuje jako schopný tvůrce a servíruje slušnou porci zábavy které dominuje souboj dvou hovad Bautisty a Forda v kuchyni. Pravda bitky nemají žádnou extra choreografii jsou spíš živelný a brutální a občas trochu zběsile sestříhaný. Každopádně Bautista uvěřitelný hovado s respektem. Jeho neteř v rámci žánru přijatelná, teroristický komando super (opět je v něm jedna vražedná kundička, jak žánrové klišé vyžaduje) jenom pravda ten Brosnan je tu trochu do počtu a na plakát. Jinak je fajn, že se to celý nebere zbytečně vážně vtipný narážky okolo fotbalu super jo a když potřebujete evakuovat lidi z tribuny kde je bomba, tak stačí zařvat jenom Alláhu Akbar!75% ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Scéna Allah akbar mě rozesmála. Jinak je to vše předvídatelné, prostě už je to ohrané, a Dave Bautista není zrovna ten tahoun, kterého bych si v hlavní roli představoval. Ty největší mínusy jsou: fotbalové prostředí ( bylo to k smíchu), slabé akční scény, ten týpek co zařval Allah akbar, ten se fakt nepovedl. A hlavně co jsem nepochopil, proč v tom filmu hrál Pierce Brosnan, když tam skoro vůbec nebyl, ach jo, hlavně že byl na plakátech a trailerech, udělal tam pěkný hovno. A ještě musím zmínit ten směšný skok na střechu stadiónu na motorce, to bylo ...... až k nepochopení, proč to tam bylo? Stačilo aby v tom filmu byla aspoň jedna či dvě dobře vypadající akční scény, a nějaký blbosti jako skákání na motorce odpustit, pak by to bylo celkem slušný béčko. Takhle je to hodně slabý podprůměr. :/ ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Béčko každopádně. Některé akční scény jsou originální a pokud jde o likvidaci lidí, tak vždy přímočaře a často brutálně. Bautista podle mě nebyl tou nejlepší volbou a Brosnan zbytečný. Závěrečné "vyústění z krize" lacině úsměvné. Ale dobrá, akce byla od začátku do konce a bez poločasu. Takže na pobavení stačí. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Dave Bautista se snaží o něco podobnýho jako tenkrát kdysi jeho kolega "The Rock". Lepí se do akčních béček co to jde a není to na zmar! Je mu čistejch pade a asi už nemůže čekat zázraky kariéry jeho herectví a filmařiny, ale i přes to si střihl celkem solidní role od Marvelu ve Strážcích galaxie a teď nedávno miniroli v přetočeným kultu Blade Runner. No a teď tohle... Poslední zůčtování! No nevím, ale mě to prostě vrátilo zase zpět do 90ek a zase jsem byl hodinku a půl ten malej kluk co věřil na hrdiny! Akce, bitky, střílečky, cesta za vysvobozením, no prostě jako tenkrát KURVA KLASA! Chci ocenit i seskok na motorce ze střech tribuny, ten byl geniálně zachycenej, i když vlastně celá ta honička na mašinách byla supr! Prostě béčko za čtverku! 70% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme je zápas West Hamu proti fiktívnemu tímu Dynama označovaný ako posledný zápas na štadióne Boleyn Ground. V skutočnosti bol posledným zápasom West Hamu na tomto štadióne 10. mája 2016 ligový súboj proti Manchesteru United, ktorý londýnsky celok vyhral pomerom 3:2. (GTS_PUNK)
  • Zmíněná ruská republika „Sukovia/Sakovya“ ve skutečnosti neexistuje. V Ruské federaci je 22 republik, počítáme-li i ilegálně anektovaný Krym. (Toshio)
  • Natáčanie prebiehalo ešte v roku 2016 na štadióne Boleyn Ground, bývalom štadióne týmu West Ham United. Počas premiéry filmu už štadión neexistoval, pretože bol medzi rokmi 2016-2017 zdemolovaný. (Ubi123)

Reklama

Reklama