Reklama

Reklama

Calibre

Trailer

VOD (1)

Dva dlouholetí přátelé Vaughn (Jack Lowden) a Marcus (Martin McCann) se po dlouhé době schází, aby vyrazili na lov do izolovaných skotských lesů. Plány vycházejí podle představ, místní obyvatelé je příjemně přivítají, udělí jim pár rad do života a doporučí jim, kam vyrazit. Všechno se rapidně změní během lovu, kdy je Marcus nucen udělat fatální rozhodnutí, za která později oba draze zaplatí. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

misterz 

všechny recenze uživatele

Mohla z toho byť nervy drásajúca atmosferická dusnota, avšak dostal som iba zriedený vývar mojich predstáv. No ani v tomto smere to nebolo najhoršie, stav kedy som si uvedomil ako veľmi by som nechcel byť na mieste tých chalanov sa predsa len dostavil, len som od toho čakal viac. Natočené to však bolo pekne. Páčilo sa mi aj rozuzlenie, celkom šikovne si to tí domáci vymysleli, určite to bolo horšie, ako keby ich len jednoducho zabili. Len ten záver mohol byť trocha lepšie premyslený, išiel by som do hlbších dôsledkov. Lepší priemer. 65/100 ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Netflix nám naservíroval film z krásných skotských lesů. Thriller, který je pomalý, ponurý a hodně silný. Rozhodně bych ubral na stopáži ale jinak se jedná o povedený venkovský hon. Sem tam nějaký známý herec ale nic extra nečekejte ale herecky moc dobrý. Já si tenhle snímek svým způsobem dost užil a furt jsem dychtil po konci abych věděl jak to dopadne a takovýhle konec jsem nečekal. Ta situace do které se dostali se může stát každému. Ten další průběh asi ne ale ta okolnost klidně jo a rozhodně se do něčeho takového nechci připlést. Silný skotský panák to se musí nechat. 75% ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Zaver se moc nepovedl, coz je velka skoda. Jinak se ovsem jedna o vyborny thriller, kteremu nechybi napeti, tisniva atmosfera a hlavne bezvychodna situace dvou hlavnich hrdinu, kdesi na anglickem zapadakove da vzpomenout na podobne zoufaleho Penna v U Turn. Skvely vyber hercu, kteri hrali domorodce. Film mi udelal radost, bavil me. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Až nepříjemně realisticky a syrově je zde vyobrazeno veškeré dění. Všechno, co se týpkům stalo, se dalo nějakým způsobem očekávat. Nejsou zde žádné náhody, všechno se děje tak nějak přirozeně a proto to na mě působilo tak autenticky a zároveň dost charismaticky. Nedá se říct, že bych fandil hlavní dvojici přes to co udělala a jak dál postupovala - ale snad každej z nás by se takhle v té situaci zachoval. Je to jako spirála. A konec mi prostě přijde férovej. Výborná audiovizuální stránka - tedy zejména hutný zvuk hladí uši a prostředí je oku lahodící. Je to slow burn, ale tak napjatý že jsem pomalu ani nedýchal. Perfektní thriller i se skvělými charaktery, kde se nehraje na zápornou stranu ani tu hodnou. Postavy vykonávaj kritická a instinktivní rozhodnutí, proto na mě každá postava působila lidsky a přišlo mi, že sleduju spíš konflikt větších rozměrů, než že by to bylo jen o těch dvou - přál jsem si, ať to mezi nimi dopadne tak nějak... přátelsky i po tom všem, protože to je jediný způsob jak se z toho dostat. Démony si každej ponese zvlášť. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý návod, jak natočit dobrý film - 1x les, 5 x auto, 8-15 x divadelní herec s minimálními nároky na mzdu a 1x super nápad = Calibre ! Těžko říct, pokud by se taková situace stala běžnému smrtelníkovi, jak by se zachoval...možná podobně, ne-li stejně. Jednoduchá, přímočará a brutální sonda do nitra člověčího charakteru a jeho nejtemnějších zákoutí........... moje hodnocení = 8 z 10. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • První a poslední scéna byla natočena ve stejný den. (MeanWhile)

Reklama

Reklama