Reklama

Reklama

Ranč U Zelené sedmy

(seriál)
  • Slovensko Ranč Pri zelenej sedme
všechny plakáty
TV spot 7
Komedie / Rodinný
Česko, (1998–2005), 18 h 49 min (Minutáž: 26–29 min)

Hrají:

Miroslav Noga, Milena Steinmasslová, Jana Štěpánková, Lubomír Kostelka, Marián Beník, Pavel Zedníček, Ivana Škarková, Patricie Pagáčová, Robert Jašków (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(42)

Obsahy(1)

Donedávna byli Kudrnovi rodina jako každá jiná. Žili ve městě, maminka (Milena Steinmasslová) optička, tatínek (Miro Noga) počítačový programátor, děti typické "oběti konzumní společnosti". Jediným disharmonickým bodem jejich životů bylo soužití se sarkastickou babičkou (Jana Štěpánková), upoutanou na kolečkové křeslo a nešetřící jízlivými poznámkami. Pak se to ale stalo - jistý notář jim telefonicky oznámil, že Kudrnův strýc Hubert (o kterém slyšeli poprvé) zemřel a odkázal jim statek. Maminka, nadšená zastánkyně zdravého života, to uvítala s nadšením, ostatní s rozpaky. Přesto se Kudrnovi na ranč přestěhovali a začala tím velká zemědělská sága, kdy se pošetilí městští lidé naivně pouštějí do sžití s přírodou. Nad některými nápady jejich nejbližší soused, starousedlík Jeřábek (Lubomír Kostelka), jen kroutí hlavou. (Česká televize)

(více)

Videa (17)

TV spot 7

Recenze (207)

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Seriál se tváří jako kvalitnější. Většina postav sice je zahraná dobře a hudba zde vyniká, kamera také odvádí svou práci docela obstojně. Scénář je ale napěchován až zbytečnými podrobnostmi, co a jak, a proto má tendenci nudit a kostyméři se tu zrovna dvakrát nepřetrhly, což je trochu škoda, vzhledem na to, kde se natáčí. Za mě 3 hvězdičky. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Fajn český seriál, který jsem jako mladší pravidelně sledoval. Rodinka byla obsazena a zahrána obstojně, jednotlivé příběhy byly lehce ulítlé, ale celkově vtipné a já se u Ranče U Zelené sedmi dobře bavil… tedy alespoň u první série. Druhá už mi přišla zbytečně natahovaná a ne tak vtipná. Beru jednu hvězdu, nechávám dvě a třetí sérii si pro jistotu odpustím. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Postupně jsem místy přihlouplému příběhu přišel na chuť  1)  navzdory křečovitým pokusům o vtip a nadsázku i nevěrohodným postavám (babička, učitelka Peštová). Ale počítá se milá atmosféra a pěkní kluci (synové)._____ 2)  14letý Marián Beník (Štěpán) po stavební průmyslovce pokračoval Vysoké škole báňské v Ostravě. Jestli ji dokončil, netuším. Jeho masturbační video pro Bel Ami (produkuje homosexuální porno) mě sice překvapilo, ale chlapec je očividně dobře vybaven._____ 3)  Zajímavý 11letý Pavel Zedníček (Matěj) mě zaujal svým roztomilým moravským přízvukem. Ve třetí řadě, kdy mu bylo už 17 (natočena 2004), vypadal fakt sexy. Bohužel však podle tvguru letos v létě zemřel._____ 4)  Věk protagonistů uvádím k prvnímu výskytu v seriálu - 1998._____ 5)  Při opakovaném zhlédnutí zvyšuji hodnocení o jednu hvězdičku. ()

TheMe 

všechny recenze uživatele

Čeho je moc, toho je příliš, což je škoda.. Seriál jsem sledoval moc rád, ale přitáčení dalších a dalších dílů mu více škodilo, než prospívalo...bohužel pro něj, protože tím u mě hodnocení o jednu hvězdu kleslo. A jinak ohledně předabování - nevím, jak dobře / špatně mluví česky Miro Noga, ale Petra Rychlého mám moc rád a jeho hlas se mi líbil v seriálu, takže i když je to třeba zbytečné, tak to nikterak neuškodilo. ()

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

Špatné a to velmi. Tihle rodiče nejsou roztomile hraví, ale prostě pitomí. Děti mají jejich intelekt nahrazovat jakýmsi nadhledem v komentáři syna, ostrovtipem nejmladšího a "složitostí" dcerky. To jsou všechno ale mechanizmy každého druhého rodinného seriálu a tady se jen opakují a to ještě v hloupoučkých dialozích hlupoučkých příhod. Celé je to trapné a zbytečné. 10% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (15)

  • Seriál se vysílal také v Polsku. Slovinsku, Chorvatsku, Německu, Kanadě a na Slovensku. [Zdroj: ceskatelevize.cz] (me116)
  • V druhém díle, když si jde babička Kudrnová sednout k počítači jí rodinka zapne notebook, ale vedle toho je vidět i normální monitor od stolního PC. (Elisebah)

Reklama

Reklama