Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (424)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

The Hunt, byl už od počátku mým favoritem a po zhlédnutí jsem si to jenom potvrdil (konečně mi něco vyšlo). Jinak, lákadlem (taky) byla pro mě, má milovaná, krásná Emma Roberts a vidět ji v legínkách, s blond vlasy a ten její nádherný úsměv mhmmhm .. jen škoda, že to daleko nedotáhla - FIRST BLOOD !! Každopádně, LOV je parádní, vtipná, krvavá pecka a troufám si říct, že letos už nic lepšího nepřijde. Bez debat výborné Gore - Happy Birthday na tři !! - od začátku až do samotného finále, kdy přijde na řadu ještě šílený female fight. A Betty Gilpin ? Přímo unstoppable !!! Tohle vidět v kině, tak chčiju blahem. Neskutečně zábavná jízda, která mi sedla na 100% CHCI TO VIDĚT ZNOVU !! (339. hodnocení) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kontrovérzní zábavná satira, která je mixem Hunger Games a Hide and Seek! Po delší době solidní exploitation, který se rozbíhá od první minuty a s gore naštěstí nešetří. Sice zamrzí, že během prvních 15 minut, se oběťi hodně vytřídí, což bych osobně zvolil jinak, ale budiž. Betty Gilpin sice není nejlepší herečka, ale v akci je velmi sebevědomá, s nikým se nesere a drsnost ji divák věří a ještě k tomu umí být sexy. Film je sice ve svém jádru "béčko" ale dokáže překvapit zábavnými zvraty, kde divák místy netuší, kdo je lovec a kdo oběť a tahle hra s divákem filmu poměrně slušně funguje. Nejlepší je však samotný finální cat fight s Hillary Swank, což je nejlepší female fight, co jsem viděl za hodně dlouhou dobu ( logika sice hapruje), ale řežou se tam obstojně. Velmi zábavné, kontrovérzní, s dávkou černého humoru a dostatečnou dávkou násilí. Z 5 lidí, sice odešli z kina dva, ale já se bavil. Příběh***, Akce****, Humor***, Násilí****, Zábavnost****,Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****. 7/10. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Naposledy mě podobným způsobem sral film Na nože (z něj jsem přímo odešel z kina, jak byl nesnesitelný; Lov jsem ještě zvládnul dokoukat do konce). Nesympatické obsazení, nevtipný humor, stupidní děj, a především nulová originalita - během sledování mi to připomnělo filmy The Furies a Krvavá nevěsta, a tím jistě není výčet podobných filmů zdaleka vyčerpán. Podruhé bych se té kravině obloukem vyhnul. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tak to vypadá, že v roce 2020 pro americký lid veřejným nepřítelem číslo jedna není mezinárodní terorismus, komunismus, ani kriminalita či virová epidemie. Je to politická satira! Že ta „velká kontroverze“ kolem Lovu je jen nafouknutá bublina, bylo jasné od začátku, značné procento Američanu se totiž dnes cítí být hluboce dotčeno i vlahým jarním vánkem, který jim polechtá pozadí. Pardon, chtěl jsem říct „sexuálně obtěžuje“ pozadí. Je nutno být korektní. Nakonec je Lov jen satirická akční taškařice, která se nevybíravě pouští do všech politických odnoží, přesto nenabízí nic moc nového, co by třeba takový seriál Městečko South Park nevykřikoval v posledních 15 letech na běžné bázi. Očividně je problém, když se politická satira objeví v doslovné podobě v relativně velkém kinofilmu. Lov si na této kontroverzi po značném odložení premiéry už postavil kampaň. Chvílemi je to podívaná trefná a vtipná, chvílemi dost nesoustředěná a překombinovaná. Akční řežba, která se možná snaží až moc za každou cenu překvapovat, ale rozhodně ani na chvíli nenudí, a neuškodí ji vidět. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Místy vtipná satira, co se celkem odvážně strefuje do problémů současné Ameriky, jindy trapná a poměrně levná záležitost, kterou jen korunuje vyloženě bizarní herecký výkon jinak sympatické Betty Gilpin. Chápu, co tím chtěli autoři říct, jen mě bohužel nepřesvědčil způsob, jakým to (ne)zvládli. 5/10 ()

Galerie (59)

Zajímavosti (12)

  • Studio Universal Pictures oznámilo 10. srpna 2019, že ruší premiéru filmu v USA poté, co došlo k dvěma masovým střelbám v daný měsíc. (hansel97)
  • Falošná registračná značka na aute, ktorá sa sa nachádzala pod značkou amer. štátu Arkansas a mala zobrazovať to, že sa dej filmu odohráva v Chorvátsku, bola v skutočnosti v nesprávnom tvare. Poznávacie značky áut registrovaných v Chorvátsku začínajú dvojpísmenovým kódom miest. Značka vo filme mala tvar 12 ZA3-G2. (MikaelSVK)
  • Film sa mal údajne volať "Red State vs Blue State", no producenti zo spoločnosti Universal to popreli a potvrdili fakt, že nad takýmto názvom sa ani nikdy neuvažovalo. (MikaelSVK)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama