Reklama

Reklama

Possessor

  • Velká Británie Possessor (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh o agentce pracující pro tajnou službu, která používá technologii mozkových implantátů, s jejichž pomocí je možné se zabydlet v tělech nevinných lidí a postupně tělo na dálku zcela ovládnout. Když je hostitel zcela pod kontrolou, mohou pokračovat v plánu s eliminací svého cíle bez jakéhokoli podezření. Doteď tento způsob fungoval, avšak tentokrát si vybrali člověka se silnější vůlí než předpokládali... (Eliott)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (130)

POMO 

všechny recenze uživatele

Silné kafe! Psychologická nálož v temné futuristické vizi, která se běžnému divákovi nepodbízí, ale naopak každou přibývající minutou vymezuje okruh potenciálních spokojenosti z jeho řad. Již samotný námět je znepokojivý - takovou budoucnost nechceme! A ultrakrvavé, chladnokrevně drastické provední jenom boostuje extrémní divácký zážitek. Těžký, emocionálně nepřístupný, ale fascinující a intenzivní. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Melancholický, paranoidný cyber-thriller so silným námetom, šťavnatým gore a pôsobivou audiovizuálnou stránkou. Dajú sa tomu vytknúť nejaké maličkosti (je to trochu doslovné a tomu "sociopatickému" záveru som mal problém uveriť) no nič to nemení na tom, že mladý Cronenberg kope prvú ligu, rovnako ako jeho otec. ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Blame Canada. Ten experimentátorský šmrnc, jistá neuchopitelná těžkopádnost, vrozená mimóznost a všudypřítomná hravost nezačíná a nekončí jen u Cronenberga, ale prostupuje celou produkcí. Jednou za čas je takový klystýr vyloženě příjemný. Nebo si to alespoň myslíte, zatímco se někde hluboko uvnitř se při těch nejšťavnatějších scénách kroutíte a mhouříte oči. Jo, Brandon to má rozjeté moc pěkně. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Neotrela, drsna, znepokojiva, ale podmaniva zalezitost. Riseborough i Abbott v tomto "psychaci" hviezdia. Hodnotim sice len trojhviezdim, ale film ako taky ma svoje "peaky" i slabe useky. Hodne brutalnych i psychologicky ubijajucich, ci wtf-momentov. Moze sadnut, ale i prinutit vas vypnut to pri prvej vypatej scene. Na vlastne riziko. 60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pomalé nekomerční psychologizující scifárny, tak to je moje. A tahle psychologizující scifárna je k mojí spokojenosti i vhodně říznutá krvákem a úchylárnou. Aby taky ne, když jejím rejžou je Cronenbergův potatěný synátor. Jeho celovečerní prvotinu Antiviral si už skoro nepamatuju, ale když čtu můj starý komentář k ní, moc mě nepřesvědčila. Zato Possessor mi sednul perfektně. Správně namixovaná směska psychodramatu, sci-fi thrilleru a bizarního béčka. Navíc psychopatická a sociopatická predátorka Riseborough v hlavní roli má monstrózní tlamu a výraz jakéhosi nepodařeného a porouchaného androgynního androida, což oceňuju. A taky se mi líbí, když si někdo dokáže užívat svojí práci, no a ona svou práci miluje ještě mnohem víc, než svou rodinu. A vykonává jí s nadstandardním drajvem. Ovšem thrilleroví středoproudaři a milci přímočarosti a nekomplikovanosti, vy běžte radši o film dál. Zaokrouhluju nahoru, nevšedních filmů moc není a je třeba si jich považovat. ()

Galerie (219)

Zajímavosti (2)

  • Žádná z postav ve filmu nekouří klasickou cigaretu. Pokud někdo kouří, tak pouze z elektronické cigarety. (pornogrind)
  • Natáčelo se v Torontu a v Revival Film Studios (provincie Ontario, Kanada). (Rominator)

Reklama

Reklama