Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ema (Pavla Gajdošíková) je energická pětadvacetiletá prodavačka v supermarketu na malém městě. Tomáš (Jan Jankovský) je třicetiletý pokrývač žijící v nedaleké vesnici. Jedna noc, od které ani jeden z nich nic zásadního nečekal, rychle přeroste ve vztah, lásku a společné bydlení. Ema se rozhodne Tomášovi svěřit se vším, co v životě prožila. Toho to ale nezajímá, protože oba podle něj mají žít jen teď a tady. Náhodné setkání s minulostí ovšem nečekaně odstartuje sérii událostí, která obrátí životy obou dotyčných naruby. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (342)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Slunce, seno, vztahy aneb taková normální vesnická romance. Ona bejvala kdysi tak trochu kráva, on je nyní tak trochu dost kretén a všichni okolo nich jsou neustále hovada. No, a pak v tom budujte ten onen "zdravý vztah". Od Vojkůvky, Prušinovského i herců přesně vystižená míra čecháčkovského buranství bez byť jen náznaku jízlivého povýšeneckého úsměšku. Což se cení, to zvládne málokdo. ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Chyby jsou správně udělaným filmem, který si vybírá malé téma a snaží se ho soustředěně rozehrát. Prušinovský natočil důstojnou vztahovku, která ostudu v evropském festivalovém okruhu neudělá, zároveň však nemá dost trumfů, aby ohromila. Více zde. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Banalitka s banálními postavami v banálním prostředí, ale tak dobře obsazená, zahraná a jemně a přesně sledující dramatické nuance v konfliktu dvou čerstvě zamilovaných lidí, až dojímá. Film se srdíčkem a hlavně fantastickou herečkou v hlavní roli Pavlou Gajdošíkovou. To ona ho vytahuje na 4 hvězdy. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nepřímé spoilery! On to je vlastně dost dobrej film. Ta typická česká vesnice a mentalita lidí, které pokrytecky více zajímají životy těch druhých, než ty jejich posrané vlastní, je tu vypozorovaná fakt přesně. Jenže já tohle české buranství fakt k smrti nenávidím, neumím se s ním ztotožnit a proto se mi na tenhle film dívalo fakt těžko. I proto, že hlavní mužská postava v podání Jana Jankovského je prototyp typického českého nesympatického dělňase, který vyhulí krabku cigaret denně a jeho jediná zábava je vožírat se po večerech v místní putyce a mudrovat s chlapama nad tím, jak všecko stojí za hovno. A ještě pak má tendence kompenzovat si na ženách svoji malost... Asi to tak ale bylo zamýšlené, Jan Prušinovský tyhle čecháčkovské móresy umí vypozorovat fakt dobře - to už ukázal v MOSTu. Pavla Gajdošíková mě zaujala už na plakátech a i po zhlédnutí musím potvrdit, že je děsně zajímavá a doufám, že o ní ještě uslyšíme. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VÍ TO?…“   Když se můžou rumunský filmy věnovat píchání (a začínat tím), tak proč bysme u nás měli zůstávat pozadu, že… Film o chlapský ješitnosti, ženský blbosti a vesnický ubohosti. Takový… vlastně vztahový drama. Ty já moc nemusím. Navíc tady jde jen vo jedno (ne vole, zrovna vo to ne…).     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Sere mě, když si ho ostatní honěj nad moji starou. 2.) Nevadí mi, když si ho ostatní nade mnou ...                     PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • „Chyby jsou příběhem lidí, kteří nejsou ani dobří ani špatní. Jak název filmu napovídá, v určitých momentech svého života chybují a za tyto chyby pak mohou být potrestáni,“ říká režisér filmu Jan Prušinovský. (SONY_)
  • Natáčení odstartovalo v Příbrami, štáb se pohyboval také v Berouně, Kublově nebo Žilině. (willy1)

Související novinky

29. ročník Českých lvů ovládl Zátopek

29. ročník Českých lvů ovládl Zátopek

05.03.2022

Dnešní večer se nesl mimo tradičního oceňovaní české filmové tvorby rovněž v duchu sounáležitosti s válkou zpustošenou Ukrajinou. Vystoupil například i ukrajinský velvyslanec v Praze Jevhen… (více)

Ceny české filmové kritiky ovládla Okupace

Ceny české filmové kritiky ovládla Okupace

05.02.2022

Sdružení českých filmových kritiků dnes v pražském Divadle Archa předalo výroční Ceny české filmové kritiky v rámci svého 12. ročníku a ocenilo tak výjimečné české filmové počiny roku 2021 i jejich… (více)

Cenu filmových fanoušků získal Zátopek!

Cenu filmových fanoušků získal Zátopek!

17.01.2022

Česká filmová a televizní akademie (ČFTA) dnes oznámila kompletní seznam nominací pro 29. ročník udělování cen Český lev. Mimo to byly během dnešní tiskové konference oznámeny i dvě nestatutární… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama