Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

honajz 

všechny recenze uživatele

Čím dál víc jsem měl pocit, že sleduji parodii - tak přehnané vše bylo. Přehnané jednání ambiciózního prokurátora, přehnané jednání matky, naprosto neskutečně otravný kluk, advokátka, kterou furt posílají někam, a ona se drží případu zuby nehty místo aby je taky všechny poslala někam.... Parodie. Tohle nikdo přece nemohl myslet vážně? Nejvíc se mi nakonec líbil ten polda, co od začátku toho nesnesitelnýho kluka strašil - ten jediný se choval tak nějak normálně. Jinak by mě zajímalo, jestli se skutečně v amerických nemocnicích smí všude kouřit, a proč film nabádá ke kouření mladistvých, ale to už jen tak bokem. Celkově naprosto dryáčnicky natočený film. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Podľa jedenásťročných spomienok som bol naklonený pridať tomuto Schumacherovmu filmu ďalšiu hviezdičku. Ale človek mieni, kvalita filmu mení. Pri opakovanom sledovaní ma už tá hra na hlúpych a neschopných príslušníkov FBI, policajtov a dokonca aj mafiánov, proti ktorým stojí šikovná právnička a takmer geniálny 11-ročný chlapec prestala baviť. Scenárista očividne príliš popustil uzdu svojej fantázie. Voči spracovaniu, hereckým výkonom a dávkovanému napätiu vo filme nemám vôbec nič, ale pôvodné hodnotenie pokladám za primerané. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Dnes sem si oživil tenhle filmek. Přesně prototyp filmu z konce století. Herecky našlapaný, ovšem dějové takový nemastný. Líbilo se mě to ještě méně, než v době premiéry. Viděno v kině, což byl takovej ten průměrnej zážitek, kterej by byl skousnutelnější doma na dvd. Dnes tomu jednu vlasatici uberu, protože nijak zábavný to není. 40%. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Klučičí dobrodružství v dospělém světě právníků, mafiánů, soukromých oček, proradných fízlů a slizkých mafošů. Je-li celý koncept příběhu postavený na tom, jak desetiletý hloupý Honza přelstí všechny chytráky, jen těžko by jej šlo realizovat bez toho, aby se všichni dospělí chovali jak naprostí idioti. A toho rozhodně nebyl nikdy schopný Schumacher se svojí foglarovskou (notch notch wink wink) slabostí pro odvážné mládežníky na okraji společnosti. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Rok po Volném pádu přišel Joel s tímhle příběhem o klučinovi, kterému před smrtí řekl mafiánský právník, kde jeho klient schovává odpadky a z Marka to teď všichni chtějí dostat. Plno blbostí ve scénáři a nesympatická dětská postava - idelální film, když se chcete vytočit. U Schumachera mám pocit, že ty jeho dobré filmy byly spíš dílem nahody, protože převažuje počet těch horších. 3.5/10 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)
  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)
  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)

Reklama

Reklama