Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad pro celou rodinu! Populární osobnosti bojují svým zpěvem o titul Zlatá maska. Ale pozor! Vystupují zamaskovaní k nepoznání. Poznáte, kdo je pod maskou páva, jednorožce nebo ufona? Zpívající celebrity budou hádat televizní detektivové: J. Bohdalová, J. Prachař, L. Bouček a M. Hudák. Moderuje: Martin “Pyco” Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (131)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Markantný príklad úpadku slovenských televízií, projekt , ktorý nezachráni ani Hudák, akokoľvek vtipný sa snaží byť, ale toto je pod úroveň aj Prachařa, ktorému už z bývalky Hanychovej úplne preplo. Chudera Bohdalka podľa mňa už ani nevie, kde je a čo hovorí, no a Pyco Rausch zoberie všetko, len aby si potom mohol v rauši užiť so svojim priateľom na gréckej lodi. Videl som len časť, kde bola ako hosť Verešová a tá hlúposť, čo z nej sálala, to je na pohľadanie. Ona vyštudovala právo fakt len skúškami pod katedrou. ()

moriero odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiš, teď bych měl všem svým dosavadním odpadům zvednout hodnocení tak aspoň o dvě hvězdy. Chápu Asiaty, že na tom ujíždějí - oni sežerou cokoliv. Fyzicky i intelektuálně. Ještě bych jakž takž pochopil Ameriku. Tam sežerou cokoliv. Fyzicky i intelektuálně. Ale pro kontinent, který se pyšní titulem kolébka kultury, je Zlatá maska jako plivanec do ksichtu. Nemuzikální. Nezábavné. Obludné masky bez jakékoliv logické návaznosti či posloupnosti. Chápu, že si každý musí nějak vydělávat. Ale proč zrovna takovou šmírou? ()

Reklama

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Pyco je asi nejvíc sexy moderátor na světě. Porota dobrá, Bohdalka, v 88 letech, neskutečná. Čiperná, vtipná, bystrá a přemýšlivá. Tři masky jsem zatím uhodl, předtím jsem se nedíval. Začal jsem se dívat právě a jen proto, že jsem byl zvědavson na "něco tak otřesného" - a světě div se - nic otřesného se nekonalo. Pořad je v pořádku. Jak někdo může napsat, že odpad - MasterChef - je tisíckrát lepší, než toto? Nikdy nepochopím. Tohle je opravdu nové a fajn. Jen je jasné, že "slovenské celebrity" jaksi neznáme. Pyco - jsi boží. A Jakub taky. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem napsal v editu komentáře k Tvoje tvář má vadný hlas, bo jak se to jmenuje - vážně někdo dobrovolně kouká na pitvoření herců a zpěváků (asi) v maskách (a kdoví, jestli pod nimi jsou) a bude čekat x dílů a týdnů na to, jestli se nespletl a pod maskou zmrzliny nebo bubáka je ten nebo ta, jak si mysleli? Plus porota opět perlí a dělá, jak je nadšená a jak fakt, ale fakt neví, a přitom režie už má k jejich tipům připravené animované fotky obličejů lidí, které si porotci tipnou? By mě zajímalo, z které asijské televize se koupila licence na takový nevkusný a laciný bollywoodský formát. I když, to bych urážel indické filmy, tohle musí mít jiný název. Jo, a hlavní moderátor má přezdívku jako ostravská nadávka, to je taky něco. Baník, ... ()

blatouchm 

všechny recenze uživatele

TV Prima udělala několik zásadních chyb. Lidi z ČR neznají celebrity z SK a naopak, takže po sundání masky nastávají otázky: "kdo to sakra je?". Čím dál větší počet Čechů začíná nesnášet Slováky, takže to se jistě promítne i do sledovanosti. Dále obsazení Bohdalové do poroty, která dostává na csfd automaticky odpady. Měla snad přetáhnout diváky z TV Šlágr? My chceme vidět mladé, hezké a bohaté! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (12)

  • Jen maďarští kostyméři, režisér a dramaturgyně byli jediní, kteří mohli vidět osobnosti pod maskami. (SONY_)
  • Nejvyšší maska je Zmrzlina, měří skoro 2 metry, ale celkově největší maska je Bubák. (TheSlezy)
  • O masky se během natáčení staralo 6 kostymérů z Maďarska. (SONY_)

Reklama

Reklama