Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové zanechali původních profesí číšníka a taxikáře a pronajali si prosperující diskotéku Brooklyn. Jejich poklidný život však naruší podvodník Kadlec, který nezapomněl, že to byli právě oni, kdo jej před dvěma lety dostali za mříže. Celou tu dobu myslel jen na pomstu. Dříve drobný podvodníček s pomocí svých kompliců, zetě Bureše a spoluvězně "Inženýra" se napojí na obchod s drogami a zahájí svou pomstu. Michal je zatčen pro znásilnění dívky, kterou v životě neviděl a Tomášovi nedá moc práce zjistit, že za vším je právě Kadlec. Dlouho také Tomáš netuší, že sympatická Ivana, která nastoupila do jejich podniku a do níž se zamiloval, pracuje také jako luxusní prostitutka a do podniku ji nasadil právě Kadlec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (240)

choze 

všechny recenze uživatele

"TO SOM OKÚKOL V JEDNOM FILME Z AMERIČKY." Není to taková palba jako poprvé, scénáři i realizaci nějak chybí ten drajv a Sagvan se posunul od civilního hereckého projevu k otravnému frajeření, ale pořád je tu vidět snaha, cítit devadesátková atmosféra, padne pár dobrých hlášek, Simča je k nakousnutí a vašutština k popukání. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Nastavovaná kaše prvního filmu - není špatná, tentokrát český Podraz zasazen do porevolučního podnikatelského prostředí. Kdybych měl říct klady - ústřední trojice si jede to svoje a hryc jim přihrává, objevení Simony Krainové a pěkná minirole Vašuta ( " Co to je trabant ? , " " Slovo nejde, to v Americe neexistuje " ) ()

Reklama

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Naprostá lahůdka - hlavně Marek Vašut mě svojí hereckou kreací úplně odrovnal a také Sagvan Tofi zde opět předvedl svoji extratřídu, oběma právem náleží čestné místo v mé sbírce hereckých kuriozit (Marek též za roli drsného očka Martina Tomsy). A Sagiho supernehláška s anglickou královnou a kačerem Donaldem... ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Většinou tady jede samá kritika, ale na počátku devadesátých let to byla česká klasika. Byli jsme zásobováni neuvěřitelným množstvím "západních" hovadin, protože to bylo IN, když jsme vstoupili do té Evropy. Tohle ale byla klasika naší doby, tak to bylo a i když je pár věcí přehnaných a přitažených za vlasy, byl to obraz této doby. A to musím vyzdvihnout Karla Augustu. No nebyl vynikající? "Hello Kadlec". ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je dějově horší než první, přesto má film tempo a je dívatelný. Hlavníi zápory filmu: "rozervaný" a neuvěřitelně přehrávající frajírek Tofi, Vašut dělající ze sebe neustálého blbce a plýtvání talentem Žilkové na pouhé porcování kuřete. Jednoznačným kladem je Augusta, na němž je sice vidět, jak alkoholismus poznamenal za čtyři roky jeho tělo, přesto svým charizmatem zaujme (Bábíííí, co čumíte?????) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Filmová diskotéka Brooklyn existuje i ve skutečnosti, a to v Praze 5 na Stodůlkách. Jejími majiteli byli po určitou dobu dokonce Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi. Exteriéry však byly natočeny jinde. (AntonioG33)
  • Lukáš Vaculík souhlasil s účastí na filmu až poté, co Jaroslav Soukup několikrát přepsal scénář. (korbitch22)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama