Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hana (Hana Vagnerová) začíná cítit, že její vztah s Petrem (Matyáš Řezníček) se pohybuje v příliš zajetých kolejích. Rozhodne se ho tedy osvěžit a začne s Petrem sdílet své erotické představy a tajné sny. Od vyprávění je pak už jen krůček k činům. Ke zkoumání vlastní intimity, k zážitkům s jinými partnery a ke stále intenzivnějšímu hledání hranic, za které se dá v lásce a sexu zajít. Experiment se svobodou se však může snadno vymknout z rukou... (Aerofilms)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (212)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Vlastně to bylo dost nepříjemné (ta intimita byla někdy tak blízko, až jsem se ošívala), takže jsem vážně ráda, že jsem to neviděla v kině. Lidé mají různé choutky, to prostě tak je, ale ústřední pár spíš už nevěděl co roupama. Někdo to řeší takto, nebo jiným úletem, většina si však naštěstí pořídí děti a hnedle mají po nudě. A vůbec celkově to bylo studené a neverohodné, nebyli to lidi, ale figurky. S čím jim tam radila Petra Hůlová to fakt netuším. Každopádně radila blbě. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Plakát se snaží šokovat diváka více než celý film. V něm samozřejmě jsou erotické scény, ale rozhodně ne tak explicitní (to by s přístupností od 15 let ani nebylo možné). Ani jeden z hlavních hrdinů není příliš sympatický a pro člověka, který žije v klasickém monogamním vztahu, není jednoduché pochopit jejich motivace. Scénář divákovi také nejde moc naproti, a to zejména v závěrečné třetině, kdy to vypadá, že některé scény byly omylem vystřiženy, takže je narušena logická návaznost vyprávění. Přesto ale dávám palec nahoru za odvahu tvůrců a taky za obsazení herců proti jejich běžným typům (potěší zejména u pánů Hofmanna a Čermáka). P. S. Stále jsem nepochopila, čím je pro filmaře zajímavá slečna Formanová. ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Veľmi autentické a (NE)príjemne skutočné popísanie toho, čo asi prežívame a zažívame v istej fáze života a vzťahu všetci. Lebo "sex je náš, dělá dobře mně i tobě..". Škoda odignorovania filmu ako takého a hlavne Hany Vagnerovej na všetkých možných cenách, tak pravdivý výkon som v československom filme (narážam na koprodukčné nominácie na levoch) dávno nevidel. Je ľahké hrať slzy, je ťažké "hrať" civilnosť. Paradoxne a veľmi zaujímavo, mega stars v menších úlohách s veľmi "technickým" herectvom, čímž práve vyniká civilnosť ústredného dua. Snáď trošičku menej ručnej kamery, snáď trošičku otvorenejší koniec, ale inak radosť/rozkoš. Tlieskam. ()

Azurose 

všechny recenze uživatele

Málo komu se povede natočit drama o intimitě, partnerském soužití a hloubce vztahu. A tady se to nečekaně povedlo. Chvílemi vtipné repliky, které umožňují v návalu emocí na chvíli vydechnout. Jsem rád, že se celý tvůrčí film rozhodl na filmu intenzivně pracovat, protože to je vidět. Trošku mě znepokojovalo, jak si hlavní postavy vše točily na mobil, protože by to šlo nádherně i bez toho. Se vším všudy je to fajn film, na který si určitě hodně lidí zajde do kina. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Osvěta progresivních způsobů nejen sexuálního soužití má velkou oporu v přirozeném herectví zúčastněných. Sledování iracionálního jednání bizarních postaviček však není moc příjemné, protože jejich myšlenkové pochody jsou mimo a závěrečné setkání vysmívající se podobným patvarům to jen potvrzuje. Mohla přijít katarze a vysvětlení, ale logicky to nebylo na čem postavit. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • „Když jsem dostala nabídku hrát v tomto filmu, tak jsem to odmítla,“ prohlásila Eliška Křenková. Postupně ale získala důvěru k režisérovi a nabídku přijala. (Duoscop)
  • Film podpořil Státní fond kinematografie částkou 5 milionů korun. (SONY_)
  • „Já jsem tu roli odmítla dvakrát. Tomasz mi potom zavolal. Když jsme si sedli v kavárně, Tomasz řekl, nebudu tě přesvědčovat, jen ti ukážu, co jsme natočili na předtáčkách v Polsku. A já jsem viděla takový drive, takovou něhu, intimitu, že jsem nedokázala mluvit. Na konci schůzky jsem řekla: ‚Tomaszi, jdu s tebou do války,‘“ řekla Elizaveta Maximová. (Duoscop)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

MFF Karlovy Vary ocení světová herecká esa

MFF Karlovy Vary ocení světová herecká esa

21.06.2022

V úterý dopoledne proběhla další tisková konference k blížícímu se 56. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, na níž byli mimo jiné oznámeni členové porot jednotlivých soutěžních… (více)

Reklama

Reklama