Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Upíři znovu tady! Upíři Johna Carpentera vás přivedli až na samý okraj hrůzy ... buďte připraveni na to, že tentokrát překročíte hranice. Drsný zabiják upírů Derek Bliss (Jon Bon Jovi) se vydává na lov krvežíznivých tvorů do srdce Mexika, kde dostal nový úkol od záhadného klienta. polečně se skupinou zabijáků, ve které je i atraktivní Zooey, jež by mohla, ale nemusela být jednou z nemrtvých, se Derek pouští do boje s rostoucím počtem nebezpečných upírů prahnoucích po krvi a jejich úskočným a mocným vůdcem, který má však pro ně svůj vlastní plán... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

honajz 

všechny recenze uživatele

John Carpenter prožívá už pár desítek let tvůrčí krizi, ale svůj předposlední trhák Upíři produkčně zaštítil v druhém pokračování. Upírobijce v podání Jona Bon Joviho dostává úkol: zničit krtka – tedy upíry v Mexiku. Má mu pomoci kněz z prvního dílu, ten však zemřel a zbylé osazenstvo kláštera rovněž do rána zemře krutou smrtí. To zas proteče krve... DVD: V bonusech najdeme komentář režiséra a dva trailery. Film 2/4, Bonusy 1/4, Zvuk 3/4, Obraz 3/4 ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Carpiho kamos Wallace se zase pokusil prizivit na mistrem vytvorenem svete. A zase mu to "prekvapive" nevyslo. Sice nejde o takovou pohromu jako v pripade Halloweenske serie, ale i tak sla kvalita vsech slozek filmu hodne dolu. Jedno Woodsovo usklibnuti vyda za cely vystup Bon Joviho, krvavost a origianlnost souboju z jednicky strida par pocitacovych cakancu a zmatene bezkontaktni pobihani. Nejhur ale jednoznacne utrpel scenar upatlany samotnym reziserem. Tolik debilit v jednom filmu se vazne jen tak nevidi, vrcholem je rozhodne cernochovo vykoureni uprostred pouste a nekolik "prekvapivych" zvratu, ktere bych nerad prozrazoval. :) Jedinym plusem pro me zustava eroticky vyhlizejici hlavni upirka, ale to je na pokracovani carpiho klasiky sakra malo. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vitajte v Mexiku, ale buďte obozretní. Majte sa na pozore. Premnožili sa tam vampíri. Skúsený, profesionálny lovec upírov Derek Bliss je povolaný, aby sa im postavil na odpor a pokiaľ možno ich čo najviac zlikvidoval. Bez dlhého premýšľania prijme tento kšeft. Vyberie si štyroch pomocníkov a pustí sa do práce. Hon na nemŕtve, krvilačné príšery sa môže začať. "Vampires: Los Muertos". Hlavnú úlohu zabijaka upírov stvárnil známy americký rocker Jon Bon Jovi. ** ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Tak toto pro mě byla rána, i když jsem nečekal od tohoto filmu bůhvíco. První Upíři se mi poměrně líbili, ale tohle? Ve scénáři jsou natolik velké mezery, že se to za scénář snad ani nedá počítat. Polovina scén nemá pro děj filmu žádný význam. Hlavní upírka chce mít možnost díky rituálu chodit za denního světla, ale přesto skoro celý film se slunečními brýlemi už za světla chodí! Herci jsou naprosto strašní, včetně Jona Bon Joviho, ale zase chápu, že John Woods si svou kariéru potápět nechtěl :-) Dávám jednu hvězdičku díky jediné opravdu vtipné scéně s omluvenkou od rodičů "Ano, můj syn smí být lovcem upírů. Matka" ()

klerik 

všechny recenze uživatele

"Komu nevyfajčila upírka, nevie, čo je život"Carpenterovi Upíri zabodovali (na video trhu samozrejme :)) a to celkom zaslúžene. Boli krvaví a zábavní. Dvojka je však oproti tomu slabučká. Nemá spád, dejová línia je chabá a dej sa pohíňa vďaka tomu, že všetci majú nejaké blbé videnia. Sklamanie. Hlavná záporáčka je oproti T.I. Grifittovi úbohá (ale krajšia), vedľajšie postavy sú dosť zbytočné. Inak herci sú to najlepšie, čo film ponúka. 2* dávam hlavne kvôli nim a preto, že existuje aj taká úbohosť ako je DRACULA 2 (mylsím pokračovanie D 2000). Dopozeral som to, ale nuda príliš často chodila okolo mňa. Asi na tekej úrovni ako OD SÚMRAKU DO ÚSVITU 2... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Akademie sci-fi, fantasy a hororových filmů v USA ocenila snímek v kategorii nejlepší DVD. (Terva)
  • Ray Collins (Darius McCrary) má ve filmu zbraň Smith & Wesson 916A ráže 12 Gauge. (dc125)

Reklama

Reklama