Reklama

Reklama

Americký vlkodlak v Paříži

  • Velká Británie An American Werewolf in Paris (více)

Obsahy(1)

Tři mladí Američané, kteří cestují po světě a hledají dobrodružství, sedí na špičce Eiffelovky v Paříži. Andy, Brad a Chris sem přišli na piknik, popít víno a zaskákat si bungee jumping. Kde se vzala, tu se vzala, najednou se tam objevila také krásná Serafine, kterou naopak život omrzel. Skočila dolů a doufala, že tím všechno skončí. Andy ji zachránil, ale ona zmizela. Začal ji hledat a tím udělal první krok do pekla, které se otervírá každým úplňkem. Vlkodlak vyrazil z klece! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Strašne ma to bavilo, i keď to bola viac komédia ako horor. Napríklad vidieť to na scéne, keď banda vvkodlakov naháňa hlavného hrdinu a v pozadí nám hraje nejaký americký neopunk, alebo v horšom prípade grunge. Film má odľahčenú atmosféru, čo síce uberá filmu na atmosfére, ale dostatok humoru to zachraňuje (tak čierny ako aj tínedžerský). Jedinou fakt otrasnou vecou je digitálny vlkodlak a následné scény s nočným videním. Niet nad klasické masky. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Vzít si nádhernou Paříž jako rukojmí k natočení tak primitivního snímku, to je snad zločin. Rádoby thriller, nebo snad horor? Není to ani komedie, je to ubohá slátanina bez ladu a skladu, která uráží inteligenci i průměrného diváka. Jenom kvůli Pařiži dávám 1* a neházím film do kanálu, kam jinak nepochybně takovéto snímky patří. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Hrozně zvláštní hororová komedie. Hlavní postavy jsou sympatické, vlkodlaci, kdyby nebyli tak hrozně digitální, taky dobří. Celkově má film dobré obrátky, nuda se nevyskytuje. Vtipné pasáže střídá solidní napětí a místy litry krve. Já se bavil, tedy film splnil, co jsem od něj očekával. A jak píše B!shop, když už film začne lehounce drhnout, podebere vše skvělá hudba. Trochu mě mrzí, že jsem zkouknul tento snímek dříve než Americký vlkodlak v Londýně, který bude asi jistě předlohou. Co nejdřív napravím a zde případně opravím:) ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Škoda tých digitálnych efektov, šiel by som s hodnotenim na 4, pretože dej to má dobrý, nenadväzuje to na prvý diel, ale čerpá sa nový dej ktorý sa odohráva v Paríži. Po kým sa nedostaneme na samotné efekty vlkodlaka, ktorého urobili otrasne, v jednotke vyzeral strašidelne pretože režisér Landis má skúsenosti kdežto o Walkerovi sa to povedať nedá. Jediné čo tu ostalo je miestami vtipná komédia s pár dobrými scénkami 60 percent. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z řady těch lepších vlkodlačích filmů, které jsem viděl i víckrát než jen jednou. Příběhově to nebylo špatné, ale filmu hodně ublížili samotné specialní efekty, které byli místy opravdu hrozné. Herecké výkony jsou hodně dobré, ale všem zde vládla představitelka krásné Serafine - Julie Delpy. Jako hororová komedie však tenhle snímek divákům nabídne několik opravdu nezapomenutelných okamžiků, které vás donutí si jej za čas pustit zase znovu. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Cameo: režisér Anthony Waller si střihl strojvůdce metra. (Stocki)
  • Film se natáčel od 18.června 1996. (Stocki)

Reklama

Reklama