Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi
  • Komedie

Recenze (1 473)

plakát

Temné léto - Série 1 (2019) (série) 

První série není vůbec špatná. Skvělá akce, práce s kamerou a zombíci od makeupu po pohyb, dobré postavy, atmosféra, prostředí. Parádní zombie postapo. Příběhově to je jednoduché a prosté. Škoda krátkého a urychleného finále.

plakát

Temné léto - Stadion (2019) (epizoda) 

Jako akce dobrá, ale zastřelená asi nejlepší postava seriálu, to je v celku blbé. A 17 minut je fakt bída. I když je celou dobu akce, taková stopáž je prostě o ničem.

plakát

Temné léto - Motorest (2019) (epizoda) 

Parádní souhra atmosféry a napětí v restaurantu. Téměř zatím nejlepší díl prvni řady.

plakát

Temné léto - Sami (2019) (epizoda) 

Prakticky one man show a ta honička byla skvělá, celý díl se utíkalo a napětí by se dalo krájet. Jen to štěstí moc nepřálo.

plakát

Temné léto - Letní škola (2019) (epizoda) 

Vynikající díl s naprosto boží atmosférou a prostředím. Nevím proč, ale škola se k začínající postapo prostě hodí. Hvězdu musím ubrat za ty parchanty, protože v situaci, kdy svět jde do prdele a venku běhají hladoví monstra, tak uvnitř školy je skupinka děti, kteří si hrajou vražedné jakési hunger games ? Kdyby tam místo dětí dali pár zombíků, byl by to jednoznačný plný počet.

plakát

Temné léto - Jízda (2019) (epizoda) 

Epizoda se jmenuje jízda a tohle byla jízda doslova. Drsné, tvrdé, krvavé

plakát

Temné léto - Tok lidí (2019) (epizoda) 

Úvod slušný. Seznámení s postavami a solidní panika. Zombie taky povedené, ale co opravdu musím ocenit je super práce s kamerou, která dodává atmosféře potřebné grády.

plakát

Fallout - Season 1 (2024) (série) 

První série se vyvedla ať už po stránce příběhu, tak i provedením a hereckým obsazením. Potěší taky atmosféra, tajemno a napětí. Sledujeme v podstatě tři frakce a tři hlavní postavy, jejichž osudy se protnou. Super jsou i flashbacky do minulosti, kdy ty utopistická 50 léta jsou fajn. Funguje dění na povrchu v parádních kulisách, ale i dole ve vaultu, který je vizuálně taky perfektní. V podstatě největším otazníkem této série je dozvědět se pravdu, což se nakonec podařilo. Uvidíme, kam nás zavede druhá série.