Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (1 409)

plakát

Kaskadér (2024) 

Do 40.minuty mě to bavilo hodně. Ryan je samozřejmě hot a pořád je to dobrý herec, ale čím déle to člověk sleduje, tím víc patetické to je. Gail z Teda Lassa hraje lépe než Emily Blunt. Bez debaty. Jako fakt jsem jim tu romantiku na začátku věřil. Efekty a akce jsou vydařené. Jako pocta kaskadérům to funguje. Pro mě. Gagy byly zábavné, ale pak se to pořád recykluje dokola. Kolikrát tam ten pes kousne někoho do koulí? Proč si ho neumravní?! :) Zkrátka - ničím to nevyčnívá nad ostatní přihlouplé komedie. Je to škoda. Neudrželo to počáteční drive. Konečný love comeback je až trapný, to musíte cítit. Thunderstruck rules.

plakát

Zvedá se vítr (2006) 

Příkladně je zobrazena surovost okupantů z Anglie. Je jasné, na čí straně stojím:) Jak mi říkali Irové - vy jste měli Hitlera, my jsme měli Cromwella. Když ovšem pominu nacionální kontext, není to žádná hitparáda. Cillian zahrál solidně. Na to, jak je ten film propíraný a vyzdvihovaný - no, řekněme, že Irové umí lépe. Mnohem.

plakát

Vítejte ve Wrexhamu - Série 2 (2023) (série) 

Druhá série už je někdy vyplněná zbytečnými (dle mého názoru) epizodami, celkově je to o něco slabší. Kompenzuje se to příchodem Fostera a parádním závěrem. Kdy se stalo, aby 2 týmy nasbíraly přes 100 bodů? Nikdy! Ty vztahové věci mě moc nebraly, ale má to svůj účel. Wrexham je opravdu tým se vším všudy.

plakát

Vítejte ve Wrexhamu - Série 1 (2022) (série) 

Reynolds s kamarádem (nebo spíš kamarád s Reynoldsem) převezmou nejstarší mezinárodní stadion na světě. Samozřejmě i s klubem s neskutečnou historií. I Celtic je proti nim nedochůdče. A to je co říct. Fanoušci mají oprávněný strach, ale jejich obavy se ukážou jako liché. Amíci jsou srdcaři a to ani nerozumí offsideu. Láska ke klubu a celé komunitě z toho jde cítit. Navíc jsou to Velšani a k těm mám blíž než k Anglánům. To, co se děje na hřišti vážně nevymyslíš. Reklamu má Ryan pod palcem, o Wrexhamu už ví celý svět. Chytlo mě to. Vášeň, plný dům, výhry i zklamání. Tohle se nestane v ČR ani za tisíc let.

plakát

Rivalové (2024) 

Nestačím se divit hodnocení. Průměrnější film snad natočit ani nelze. Oba mužští protagonisté jsou totálně nudní, nehezcí, bez špetky talentu. Zendaya má sice postavičku jak lusk (vzpomněl jsem si na krásnou Srbku Anu Ivanovič), ale z jejího hraní si taky nesednete na zadek. Určitě je ale z hlavního tria nejzajímavější a nejlepší. Divné jsou přechody mezi různými úhly kamer. No a nejhnusnější bizár je hudba. Trapná a bezduchá. Hraje vždy v nesprávný moment. Je to až neskutečné, jak tohle může někdo zprasit. Místo, aby atmosféru zhustila a napnula (což byl beztak účel:), tak daný okamžik strašně shodí. Nerozumím. K příběhu se vyjadřovat nemá ani cenu. A ten závěr?! Roll me over & fuck me sideways. Buďte rádi za 3 hvězdy. Wimbledon si tady tu slátaninu natře na chleba tam a zpátky! Edit: Fuck off, ani průměrné to není. A ten signál s raketou aka píchal jsem tvoji starou byl očekávaný. A žalostný. Dnes se prostě pleská nalešťené bídě. Ani bych se nedivil, kdyby mi zítra někdo řekl jaký majstrštyk to je:)

plakát

Nezlomní (2024) 

Wahlberg není můj oblíbenec. Tam začneme, to je můj evergreen. Dívá se na to ovšem příjemně. Závod je zajímavý, v reálu ale předpokládám, že by účastníci byli fyzicky vyšťavení mnohem víc a ne jak já když jedu do Kopčan na kole. Se suchým tričkem:) Trochu člověku zatrne u aféry zipline. Každopádně jsem nějak nezaznamenal, že by grupa v táboře nahlásila, že je lanovka out of order;) Ale to jsou moji osobní démoni. Jakmile se objeví nejchytřejší pes na zeměkouli, tak už to chvílemi začíná po stránce logiky skřípat a přichází emoční ždímačka. Whatever. Sere pes:) Cajk.

plakát

King Kong (1976) 

Zub času zapracoval. Koukatelné.

plakát

World Trade Center (2006) 

To muselo dát práce! Přitom taková blbost, co? Suverénně nejslabší film od Stonea.