Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Horor

Obsahy (30)

Kinderfanger

Kinderfanger (2023)

Učitelku hudby Olívii znepokojuje zmizení několika jejích žáků. Poté, co zmizí také Marcus (Aiden Burkett), k němuž měla velmi blízký vztah, rozhodne se vyšetřovat na vlastní pěst. Zjistí, že za vším stojí tajemná zlá bytost, která děti unáší pomocí hry na kouzelnou flétnu...

Stay Out of the Basement

Stay Out of the Basement (2023)

Mackenzie (Ariella Mossey) si chce vydělat nějaké peníze navíc, a proto vezme jako brigádu hlídání osamělé mladé dívky jménem Peyton (Emma Pearson), která si myslí, že v domě straší. A i Mackenzie brzy zjistí, že s místem není něco v pořádku...

Ghosts of Hiroshima

Ghosts of Hiroshima (2022)

77 let po bombardování Hirošimy se na místě katastrofy zdržuje zlovolná síla. Kdo se s tímto duchem setká, bude navždy pronásledován jeho hněvem. Americký influencer se vydá do Japonska, kde narazí na démona Kodama, který se zde objevil v důsledku atomové bomby.

Girl at the Window

Girl at the Window (2022)

Dospívající dívka Amy (Ella Newton) je přesvědčena, že sériovým vrahem, který terorizuje město, je nový přítel její matky a jejich soused Chris (Vince Colosimo). Matka ani policie jí však nevěří a ani při domovní prohlídce nic zvláštního neobjeví. Amy tak musí záhadu objasnit na vlastní pěst.

Manifest Evil

Manifest Evil (2022)

Vojenský instruktor Matthew Franklin (Leon M. Brown) drží tajemství, že je od dětství posednutý démonem. Jeho léčba pomocí sebepoškozování ale přestane fungovat, když jej dva jeho rekruti proklejí a umožní tím zlému démonovi převzít kontrolu.

H.P. Lovecraft's Witch House

H.P. Lovecraft's Witch House (2021)

Studentka Alice Gilman (Portia Chellelynn) se ve snaze utéct před násilnickým přítelem ubytuje v podkroví domu s temnou minulostí. Brzy ji začnou sužovat zlověstné noční můry a zjistí, že hranice mezi snem a realitou je velice tenká. Jedná se o adaptaci povídky spisovatele H.P. Lovecrafta.

Dinosaur Hotel

Dinosaur Hotel (2021)

Sienna (Chrissie Wunna) se rozhodne zúčastnit se tajemné soutěže „Dinosaur Hotel“, v níž může vyhrát 1 milion amerických dolarů. A protože nesežene nikoho, kdo by jí pohlídal děti, vezme je s sebou. Cíl soutěže zní na první pohled snadně: přežít noc v hotelu. Jenže hotel je plný masožravých dinosaurů a zvítězit může jenom jeden...

Dinosaur World

Dinosaur World (2020)

Populární hra „Dinosaur World“ je nově k dispozici také ve virtuální realitě a hráči z celého světa dostali exkluzivní příležitost vyzkoušet si ji, než půjde do prodeje. Dvacet náhodně vybraných soutěžících má možnost vyhrát pět milionů amerických dolarů. Stačí přežít ve světě plném nebezpečných dinosaurů...

La Casa sfuggita

La Casa sfuggita (2003)

Inspirováno dílem H.P. Lovecrafta. Alexis (Giuseppe Lorusso) a jeho přítelkyně Rita (Federica Quaglieri) přijedou do chátrajícího hostince, aby vyšetřili sérii nevysvětlitelných děsivých úmrtí z dávné minulosti.

Beyond the Dunwich Horror

Beyond the Dunwich Horror (2008)

Kenny Crawford (Michael Reed) přijíždí do Dunwiche poté, co se doslechl, že jeho bratr Andrew (Jason McCormick) byl přijat na psychiatrické oddělení a obviněn z řady zmizení lidí ve městě. S pomocí místní reportérky Marshy Calloway (Ruth Mahala Sullivan) a excentrického Uptona Armitage (Jeff Dylan Graham) prozkoumá několik posledních týdnů života svého bratra. Přitom odhalí, že v Dunwichi se děje něco mnohem zlověstnějšího.

Funhouse

Funhouse (2019)

Osm celebrit dostalo pozvánku, aby soutěžili v nové online reality show. Principem celého pořadu měl být pobyt skupiny lidí v tajemném domě, v němž je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů, a rozhodnutí diváků, který ze soutěžících bude vyřazen. Brzy se ale ukáže, že poražené čeká kromě ztráty šance na vítězství a finanční odměnu ještě daleko strašlivější osud a soutěžící si uvědomí, že hrají o své vlastní životy. Vše je mezitím živě vysíláno po celém světě.

Pickman's Model

Pickman's Model (1981)

Novinář William Thurber je naprosto uchvácen dílem morbidního malíře Richarda Uptona Pickmana. Nicméně po setkání s ním se začne obávat, že inspirací pro jeho ohavné obrazy je možná něco víc, než malířova zvrácená představivost. Černobílá adaptace povídky Howarda Phillipse Lovecrafta.

Pickman's Model

Pickman's Model (2008)

Thurber (Jesse Murphy) chce napsat článek o netradičních formách výtvarného umění a jako inspiraci využít malíře Richarda Uptona Pickmana (Conor Timmis). Thurber je pozván do jeho bostonského ateliéru a později začne mít obavy, že umělcovy strašidelné kresby jsou něco víc než výplod jeho představivosti.

La Montagne della follia

La Montagne della follia (2011)

Vědecká expedice Miskantonické univerzity míří do dosud neprobádaných ledových končin Antarktidy, aby zde získala v horských pásmech hlubinné vzorky prastarých hornin. Část skupiny se odpojí a vydá se prozkoumat oblast, kam lidská noha dosud nevkročila. Zde narazí nejen na obrovské sopečné pohoří, svojí výškou dalece přesahující Himaláje, ale i na něco ještě nečekanějšího...

Kat

Kat (1987)

Danny Green (Keith Bogart) je obyčejný šestnáctiletý kluk... až na to, že ho chtějí zabít tajní agenti CIA. Dannymu jde o život, jeho otec má totiž informace o tajné teroristické organizaci uvnitř CIA, která jim z tohoto důvodu usiluje o život. Dokáží se ale Danny se svým otcem a jeho přáteli ubránit velké organizované skupině zabijáků?

Cool Air

Cool Air (2006)

Chudý scenárista sci-fi a hororů Charlie Baxter (Morgan Weisser) se ubytuje kdesi v zapadlém penzionu v horách nad Malibu. Když se dozví o tajemné doktorce, která bydlí nad ním a provádí podivné experimenty, o historii paní domácí a její autistické dcery a o dalších zvláštních hostech, rozhodne se využít tuto inspiraci k napsání scénáře. Kvůli tvrdé práci ale dostane infarkt a je zachráněn právě tajemnou doktorkou, která mu následně odhalí svá tajemství.

Cool Air

Cool Air (1999)

Chudý spisovatel Randolph Carter se jednoho letního dne nastěhuje do levného penzionu paní Herrero. Jednoho dne ho postihne infarkt a zachrání jej tajemný doktor Muñoz, který také v penzionu bydlí. Oba muži se spřátelí, Carter však později odhalí, proč doktor tolik lpí na chladu...

Jurassic Galaxy

Jurassic Galaxy (2018)

Kosmická loď havaruje na nehostinném povrchu neznámé planety kdesi v hlubinách vesmíru. Hrstka přeživších zanedlouho zjišťuje, že planetu obývají obludní a hladoví dinosauři...

2307: Winter's Dream

2307: Winter's Dream (2016)

Píše se rok 2307. Planeta Země je zamrzlá a prakticky neobyvatelná. Lidé kvůli nízkým teplotám přežívají v podzemí. Vědci vyvinuli „Humanoidy“ s velkou silou, rychlostí a tolerancí vůči extrémnímu chladu. Když jeden z nich unikne a začne lidstvu vyhrožovat vzpourou, musí speciální komando v čele s velitelem Bishopem (Paul Sidhu) uprchlíka zneškodnit.

The Outsider

The Outsider (2019)

Moderní adaptace ceněné Lovecraftovy psychologické hororové povídky „The Outsider“ s tématy identity a osamělosti. Hlavní hrdina unikne ze svého „vězení“ a vydá se do nejbližšího domu, kde zrovna probíhá bujarý večírek...

Reklama