Reklama

Reklama

Návrat živé smrti 3

  • USA Return of the Living Dead III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Plukovník US Army John Reynolds (Kent McCord) se svým vědeckým týmem hledá způsob, jak cíleně zastavit aktivitu u živých mrtvol. Shodou okolností sledují jeden z pokusů s oživováním i jeho syn Curt (J. Trevor Edmond) s přítelkyní Julií (Melinda Clarke). Protože se experiment nepovedl, je plukovník odvelen k plnění jiných úkolů a samozřejmě chce odvézt svého syna pryč. Ten ale po ostré výměně názorů ujede na motorce z domova a Julii bere s sebou. Jenže do cesty se jim postaví náhoda, osud a sloup elektrického vedení a Julie zemře. A Curt, zoufalý ztrátou své lásky, se rozhodne ji oživit pomocí plynu, který viděl v otcově laboratoři... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Martin741 

všechny recenze uživatele

V kinach film komplet zhorel, a Briana Yuznu ako rezisera poznam len z toho titulu ze natocil DEntistu ... a uz tam sa mi zdal jeho rezisersky talent ako maximalne pochybny - nemylil som sa. Hm, spickove laboratorium pod zemou ci kde to bolo, spickovi vedci , spickjove vyspele technologie ...a oni nedoakzali zabranit rozsireniu epidemie ... hm, tak to bola bieda, k tomu este otrasne dialogy ...... smutne jak tato seria Return of the Living Dead dopadla : 5 % ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší díl série! Dobře si pamatuju, jak před 19ti lety byl tenhle film u nás v kině a já téměř s posvátnou bázní chodil kolem plakátu ve výkladní skříni a naši se mnou nechtěli jít :D. Ubylo humoru a snímek dosáhl seriózního rozměru - mrtví vypadají děsivě a ne srandovně, příběh má úroveň a myšlenku. Vlastně tak nějak vybočujé z celé řady..., bylo načase! ()

Reklama

Jino 

všechny recenze uživatele

Ostuda. Trapní zombíci na konci. Nejlepši scéna z celého filmu je hned na začátku, když dělají pokusy na tom zombíkovi. Tohle se přece neděla, ukázat největši eso filmu už na začátku a pokud si režisér myslel že diváky uspokojí v průběhu filmu tak skutek utek. Trapas. Ani polonahá hlavní představitelka nezachránila film... ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Zvyčajne to niekedy tak dopadne, že pokračovanie sa drží pár levelov niekde úplne inde, ako pôvodný diel. Našťastie nie vždy. Raz totiž musí prísť pokračovanie, ktoré prekoná aj prvý diel. A práve Yuznov tretí diel je jedným z tých zázračných výnimiek. Jednoduchý príbeh o láske, smrti, následnej nákaze a znovuzrodení. PS: Brian Yuzna už neraz dokázal, že je jedným z najsľubnejších režisérov pre hororovú budúcnosť. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Brian Yuzna se nenechal ovlivnit předešlými Návraty (mj. taky klasa) a vytvořil čistokrevný horror s elementárním nábojem nezaměnitelného yuznovského naturelu, který nelze jednoznačně pojmout výstižným "že, to je na prdel"... (protože On má ten názor), vždyť každá mince má dvě strany. Takže s nadšením konstatuji, že mě to chytlo a ať se tam natřásá vnadnejch Mindy Clarke kolik chce. Je to šťavnatá zombie-dračice... tak "o co go" :) A vůbec, my holky držíme při sobě... tak to prostě je! ()

Galerie (84)

Zajímavosti (4)

  • Štúdio Lionsgate uvoľnilo film po prvýkrát na Blu-ray 22.11.2016. Nakoľko existujú dve verzie (s ratingom "R" a necenzurovaná) bolo jedinou otázkou, aká bude uvoľnená. Nakoniec sa rozhodli pre necenzurovanú vo formáte s vysokým rozlíšením a širokouhlým obrazom. (Paldiny)
  • V predprodukčnej fáze boli vo filme ponúknuté úlohy hercom James Karen a Don Calfa, ktorí sa objavili aj v prvej časti, obaja však odmietli. (beso74)
  • Představitel zombie v úvodní scéně z laboratoře se jmenuje Clarence Epperson a režisér Brian Yuzna ho našel na letišti v Los Angeles, kde žil jako bezdomovec. (infected)

Reklama

Reklama