Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědec mocné společnosti HYBRA-TECH, Charles (Peter Coyote), se vydává do Černobylu, aby získal poslední barely nebezpečného toxinu, dělajícího z lidí zombie. Plyn je tajně testován na lidech a vše se zkomplikuje když chce Charles udělat pokusného králika ze Zekeho - nejlepšího kamaráda jeho synovce. Zekeho kamarádi se rozhodnou vydat se do sídla společnosti HYBRA-TECH na pomoc. (jonyyy)

(více)

Recenze (47)

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér Elkayem úplně promrhal potenciál, který v sobě má zombie horor. Komedie to není ani zdaleka, kdyby alespoň nějaká ta syrová atmosféra byla. Není. Partička teenageru je úplné šlápnutí vedle. Připomnělo mi to jen vlnu nových přiblblých slasherů. No, a asi nemám smysl pro humor, protože hlášky, které zmiňuje Lhurgoyf teda moc směšné nejsou. Ani se nedivím, že se Peter Coyote celý film tváří tak jako by mu praskly vředy. Asi zjistil dost pozdě, v jaké sračce vlastně hraje. Jediné pozitivum snad je, že se ve filmu mohli zviditelnit dosti netalentovaní mladí herci. Otázkou je, jestli jim to nebylo spíše na škodu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ehm, no. Je třeba uznat, že se to snaží alespoň trochu držet ducha původního Návratu, tedy vojenský plyn, zombíci, něhjaká ta stopa humoru, mládežničtí hrdinové a rocková hudba. Jenže to taky ukazuje, že se ten potenciál vyčerpal právě už u toho prvního. Tohle trochu kombinuje ještě třetí Návrat (vojenské výzkumy), jenže to už trochu zasmrádá Resident Evilem a to z toho nejhoršího hnoje. Zombíci sice často volají "brains", ale ztrácí svůj glanc, začínají být rychlí a hlavně nevylejzaj z hrobů. Inu, je rok 2005 a oživlí už moc neletí, spíše nakažení a těm se podobají nejvíce. Navíc je to hrozná nuda, že jsem ke konci už pospával mi nijak nevadilo a řekl bych, že mi nic důležitého neuniklo, jen jsem mohl prospat i ty velice trapné scény, jako pěstní souboje se zombíkama nebo závěrečnou přestřelku mlaďochů s kvérama, tankama apod. ()

Reklama

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Brrrrrrrrrrrr! Jaká to slátanina a přehlídka rádoby cool vypadajících zpomalených zábětů a rockové hudby. Snaží se mládenci a děvenky, ale vůbec jim to nejde. Kde se berou peníze na takové filmy? Docela fajn komedie. nejvíc se mi líbilo, jak střílela zombie z rotačáku a kulky se odrážely od dveří auta. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1985 bol natočený jeden z najvýznamnejších amerických zombie horrorov "Return of the Living Dead". Stal sa kutovým filmom. O tri roky bola vyprodukovaná druhá časť. Bola to nie moc podarená zombie komédia. Päť rokov po nej prišiel Brian Yuzna s tretím pokračovaním, ktoré tiež za moc nestálo. Po dlhých trinástich rokoch opäť oživil túto sériu režisér Ellory Elkayem. V roku 2005 natočil ďalšie dve absolútne zbytočné pokračovania: "Return of the Living Dead 4 - Necropolis" a "Return of the Living Dead 5 - Rave to the Grave". ** ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Mazeeec! Reziser Ellroy Elkayem má nejen divné jméno, ale i talent točit velmi vtipná béčka, která sofistikovaně parodují svůj žánr. Jeho předchozí film - Pavoučí teror - mám hodně rád kvůli promyšlené práci s žánrovým klišé, ale to, co předvede v Návratu 4 je ještě větší maso. Potkáte tu normální zombie, cyber-zombie, upečenou-krysu-zombie i maleho chlapečka s ručním, podomácku udělaným plamenometem. Jediná známější hvězda filmu - Peter Coyote - se celou dobu, co je na obrazovce, maniakalne tlemi a vubec, je to bzunda! P.s.: Nelibi se mi, ze me Kubaso urazi :D ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén řekne zombie do telefonu „Pošlete další stráže.“ Je to odkaz na první díl série Návrat oživlých mrtvol (1985), kdy zombie říká do vysílačky v sanitce „Poslěte víc policistů.“ (HellFire)

Reklama

Reklama