Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědec mocné společnosti HYBRA-TECH, Charles (Peter Coyote), se vydává do Černobylu, aby získal poslední barely nebezpečného toxinu, dělajícího z lidí zombie. Plyn je tajně testován na lidech a vše se zkomplikuje když chce Charles udělat pokusného králika ze Zekeho - nejlepšího kamaráda jeho synovce. Zekeho kamarádi se rozhodnou vydat se do sídla společnosti HYBRA-TECH na pomoc. (jonyyy)

(více)

Recenze (47)

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér Elkayem úplně promrhal potenciál, který v sobě má zombie horor. Komedie to není ani zdaleka, kdyby alespoň nějaká ta syrová atmosféra byla. Není. Partička teenageru je úplné šlápnutí vedle. Připomnělo mi to jen vlnu nových přiblblých slasherů. No, a asi nemám smysl pro humor, protože hlášky, které zmiňuje Lhurgoyf teda moc směšné nejsou. Ani se nedivím, že se Peter Coyote celý film tváří tak jako by mu praskly vředy. Asi zjistil dost pozdě, v jaké sračce vlastně hraje. Jediné pozitivum snad je, že se ve filmu mohli zviditelnit dosti netalentovaní mladí herci. Otázkou je, jestli jim to nebylo spíše na škodu. ()

Tygrys odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle snímek jsem byl zvědavý, Return of the Living Dead z roku 85 je pro mě klasikou, a takhle si představuji hororovou komedii. Ovšem RotLD 4 Necropolis bylo pro mě překvapení velmi nemilé. Ani jednou jsem se nezasmál, ani jednou nelekl. Nejhorší byly výkony všech herců vlastně neherců, v čele s Peterem Coyotem, který se jenom přiblble usmíval. Původně měl film režírovat někdo ze dvojice Tobe Hooper nebo Stuart Gordon, ani se nedivím, že si nenašli potřebný čas na natáčení a tak černý petr zůstal Ellorymu Elkayemovi. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré sa snaží dosiahnúť kvality Wiederhornovej 2 a v niektorých momentoch sa mu to darí. Yuznova 3 sa premenila na čistokrvný horor s minimom Zombie, ale Elkayem to všetko pekne posúva niekam ďalej a pridáva nám niektoré zaujímavé vtipy, pretože vtipnosť zdobí túto výbornú sériu. V druhej polovice sa dočkáme zaujímavého nájazdu, plných akčných scén, práve keď dorazí SWAT a všetkých Zombí zlikviduje 80 percent. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Tak po dlhom case sme sa dockali dalsieho pokracovania tejto,podla mna, celkom vydarenej serie.Musim povedat ze na kvalitu prvych dvoch dielov urcite nema ale nieje to az taky trapas aky by sa asi dal cakat.Velmi mi to pripomynalo resident evil a myslim ze si z neho tvorcovia "prevzali' zopar napadov.Celkovo sa to dalo v pohode dopozerat a nechybali ani telefonujuci zombici ako to bolo v prvych dvoch dieloch. Moc mi vsak nesedela inteligencia jedneho zombiho ktory uplne v pohode konverzoval.Podla mna by uplne stacilo keby zombici hovorili iba povestne slovo z tejto serie a to BRAINS,BRAINS. Ako fanusik tejto serie hodnotim toto dielo 3mi hviezdami.Pre nefanusikov.....moje hodnotenie -1(hviezda):) ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Trojkou měla série skončit. Tohle je ultrahloupý film, plný ultrahloupých hloupostí : bezdomovec se pomalu šourá k teenagerům a proto je jimi zastřelen ( ano, bezdomovec je sice zombie, ale to oni ještě nevědí) /// mocná společnost HYBRA-TECH je zabezpečena ještě hůř než benzínka /// boxující zombie..... a tak bych mohl pokračovat. Degradace a demence, co se bere vážně. Bliju. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén řekne zombie do telefonu „Pošlete další stráže.“ Je to odkaz na první díl série Návrat oživlých mrtvol (1985), kdy zombie říká do vysílačky v sanitce „Poslěte víc policistů.“ (HellFire)

Reklama

Reklama