Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po letní dovolené, která překvapivě napravila věčně nabručeného revizora Pražských dopravních podniků Gustava Anděla, se s ním tentokrát setkáme jako s hlavou rodiny, která má starosti s dospělým synem Mirkem, jenž se chystá ke svatbě. A protože to není jen tak, rozhodne se starostlivý otec nastávající snachu důkladně prověřit. Využije k tomu jedinečnou příležitost - poukaz na zimní dovolenou ve Vysokých Tatrách, který dostala i Mirkova Věruška. Nepoznán tak může sledovat chování synovy vyvolené. Potíž je ovšem v tom, že si ji splete s její kamarádkou stejného jména. A ta nejenže je poněkud rozverná, ale navíc má s sebou svého přítele a Anděl s nevolí sleduje, jak se domnělá snacha nechá obletovat nápadníky, a ještě se nevhodně chová. Nenápadné sledování mu navíc způsobí řadu nečekaných trapasů a dostává do choulostivých situací nejen jeho, ale také kamaráda z letní dovolené Vyhlídku, s nímž se tu opět setká. Ten si totiž místo hudebního nástroje veze s sebou novomanželku. A té se vůbec nelíbí, k čemu všemu ten podivný kumpán Anděl jejího manžela navádí. (TV Nova)

(více)

Diskuze

pds

pds (hodnocení, recenze)

Keď si tak čítam tie zaujímavosti, ako skoro všetci český filmári mali polámané ruky nohy, tak fakt sú pre Vás tie naše TA3 ako Bermudský 📐 😂

Cre-A-tive

Cre-A-tive (hodnocení, recenze)

V sekci "Chyby ve filmu" údajně J. Marvan má 2 šály, šedou a proužkovanou, což není pravda, protože má stále jen proužkovanou. Ve scéně na vyhlídce Lomnického štítu je totiž viděl pouze ohrnutý límec šedého kabátu.

M-Flyer

M-Flyer (hodnocení, recenze)

V sekci Chyby ve filmu hned jako první příspěvek samotné csfd uvádí, že při vyznamenávání pracovníků zazní Jana Matoušková místo Věra. Údajná chyba. Mám doma originální DVD, film jsem viděl x-krát, ale tohle tam teda není.

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

"Až počasí dovolí,tak se vrátí Gustav!" Nezapomenutelné! :-)

Charon11

Charon11 (hodnocení, recenze)

Mám ten film prostě rád! Moje žena říká, že jsem hrozný cholerik jako "Anděl" nebo "Poslední mohykán" a tak to beru, že se koukám na to jaký jsem a měl bych se nad sebou zamyslet (to v tom vzteku prostě nejde) Hlavní postava je můj miláček a zároveň vztyčený prst!

M.B

M.B (hodnocení, recenze)

Oblíbená komedie,ve které dominuje Jaroslav Marvan.Škoda těch soudruhů,ale byla taková doba,musí se to pochopit,Film má spád,je vtipný,plejáda českých herců na horách.Natáčení se neobešlo bez zlomenin.Herci dotáčeli se zlomenýma končetinama,ve filmu však nic neuvidíme.Měl se točit třetí díl odehrávající se u moře ale sešlo z toho.

zotab

zotab (hodnocení, recenze)

Milý a příjemný film pro pamětníky (!!!). Kdo z vás jel na Štrbu tím vlekem.

Ladeo

Ladeo (hodnocení, recenze)

Ano opět agitační film o tom, jak se socialismus stará o svojí dělnickou třídu a všichni jsme si rovni. Jenže v tomto filmu je hlavně třeba vidět výkon Marvana a Kemra. Z té doby si jeden z nejlepších filmů, který rozesměje a potěší. Hlavně spousta kvalitních dialogů, z čehož by si dnešní tvůrci měli vzít příklad. Mimochodem, měl vzniknout jěště třetí Anděl (asi Anděl u moře nebo u Baltu, teď nevím).

Reklama

Reklama