Reklama

Reklama

The Running Man

všechny plakáty
? %
USA, 2025

Diskuze

jacksax

jacksax (hodnocení, recenze)

Fakt by mě zajímalo, jak to chtějí scénáristicky zmáknout, aby to nebyla úplná pitomost, protože technologie (nejen sledovací) řádně pokročily a globální sociální sítě taky nebudou moct tvůrci ignorovat. Takže pohnojit se toho dá opravdu mraky, protože ve sci-fi z budoucnosti vážně s retrem nepochodíte.

Uživatel tron smazal svůj příspěvek.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Nechcem vam brat iluzie, ale ak to vznikne, nakoniec to dopadne tak, ze rating PG-13 a v hlavnej ulohe uvidime v lepsom pripade nejakeho Boyda Hollbrooka, v horsom 50-kilove hispanske dievcatko :)

na příspěvěk reagoval Lacike

tron

tron (hodnocení, recenze)

Nemuselo by to byť od veci, hlavne kniha je o niečom v podstate úplne inom, ako film s Arnoldom. Útek mestom mi pripadá atraktívnejší, ako nejaké blbosti v uzavretom štúdiu.

ajaxx

ajaxx (hodnocení, recenze)

Pokud to bude, jsem na to hodně zvědavý. Pokud se bude držet trochu víc linie knihy, může to být skvělý film. Na Běžícího muže s Arnim si už pak vzpomene málokdo. Jen si nejsem jistý, jestli na to E. Wright má...

na příspěvěk reagoval kondor77

Související novinky

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

15.05.2024

Natočení nové verze kultovního snímku Barbarella z roku 1968 je tématem střídavě prakticky už skoro po dvě dekády, nicméně zatím se nový příběh spoře oděné hrdinky a jejího meziplanetárního… (více)

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Edgar Wright a nová adaptace Běžícího muže

Edgar Wright a nová adaptace Běžícího muže

20.02.2021

Přichází dobré zprávy pro fanoušky filmů na motivy literární tvorby Stephena Kinga. Studio Paramount Pictures právě jedná s režisérem Edgarem Wrightem (Baby Driver, Soumrak mrtvých) o spolupráci na… (více)

Reklama

Reklama