Reklama

Reklama

Freddyho smrt - Poslední noční můra

  • USA Freddy's Dead: The Final Nightmare (více)
Trailer

Zkoušeli ho pohřbít! Zkoušeli ho spálit! Zkoušeli ho zahnat svěcenou vodou! Ale takové hlouposti na Freddyho neplatí. Dál si libuje ve svých krvavých orgiích. Ale je tu jeden problém - ve svém městečku už nemá koho zabíjet... Že by pověsil svůj klobouk a rukavici na hřebik? Kdepak! (Falcon Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nebudem v tomto prípade taký prísny ako väčšina užívateľov, čo hodnotili tento titul a dám šiestej časti z americkej horrorovej série "Nightmare on Elm Street" tri hviezdičky. Freddy Krueger má za tie roky čo ma skvele bavil a strašil zároveň u mňa protekciu. Je to môj milášššek. Súhlasím s tvrdením, že sa jedná o zbytočne naťahovanú zlátaninu so slabým scenárom. Je pravda, že už to nefunguje tak ako som bol zvyknutý, ale predsa len ma "Posledná nočná múra" potešila. A ešte musím podotknúť jeden fakt, Alice Cooper je ako herec absolutne nepoužiteľný. *** ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když se seriálový patlal postaví za kameru hororu. Když to měla být poslední noční můra, absolutně nachápu, proč to nesvěřili někomu jinýmu. I Uwe Boll by totiž měl nejspíš větší úspěch. Nevim, na koho sem víc nasranej. Jestli na tu krávu, co to točila nebo na scénáristu, který nejspíš prožíval nějakou osobní krizi nebo na toho, kdo tohle celé povolil. Nebýt týhle podělaný sračky, nemusel by se totiž Wes Craven zdravě nasrat a dát Freddymu rozhodně důstojnější zakončení.Od odpadu to zachránila scénka s Johnny Deppem, takže Johnny opět zachránil další film :-) ()

Reklama

StrYke 

všechny recenze uživatele

Pro mě třetí nejoblíbenější díl této série, a to hned po jedničce a trojce. Možná je to tím, že jsem si tento film pouštěl po nějaké době od ostatních, tudíž se nemohlo stát, že budu znechuceně zavírat oči nebo zívat jako u pátého dílu, který jsem si pustil hned po čtyřce a naštvalo mě, že je to furt dokola a dokola. ()

tron 

všechny recenze uživatele

V minulosti som trochu frflal na trojku a hlavne na štvorku a päťku, ale po skúsenosti so šestkou (a dvojkou) treba povedať, že oproti nej sú to učinené žánrové hody a zázraky. Šestka je úplne mimo. To, že vyzerá nahovno po vizuálnej stránke (ako nízkorozpočtový televízny film s príšernými trikmi) je dôležitá vec, ale nie najväčší problém. Najväčší je v scenári, ktorý je skutočne odpadový (až na istý rodinný twist) a v hercoch, ktorí sú hrozne zlí. Jedinou výnimkou je starý Yaphet Kotto z Votrelca (pričom Roseanne, Tom Arnold a Depp majú len cameá). Nie úplne od veci zaujímavosťou je, že Englunda tu môžete vidieť aj v nezamaskovanej úlohe. Čo síce bolo obľúbeným trademarkom série aj v minulosti, ale tentokrát hrá Freda Kruegera pred upálením. Gore je tu minimum, vlastne ani neviem, či je šestka horor. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Za mě průměr. Bylo to dobré, ale chvílemi hrozně nelogické (bud to opravdu bylo nelogické anebo jsem usnul a jen se mi to zdálo :)). Platila tu jistá snová pravidla, která se v průběhu filmu furt porušovala a to mě sralo spolu s tím, že se freddyho skoro nikdo nebál, nikdo nebyl zaskočen a každý měl větší autoritu než on. Otřesný byl také konec, tedy završení série- | 50% |. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (19)

  • Film je věnován Jonu Hartu Friedenbergovi. (noelcoward73)
  • Celosvětová premiéra proběhla 5. září 1991 v Německu. (Varan)

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama