Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počínaje Psycho, přes Základní instinkt až po Mlčení jehňátek, dostává hollywoodský thriller pořádně zabrat v tomto gagy nabitém filmu italského scénaristy, režiséra a herce Ezia Greggia. Mlčení šunek staví žánr thrilleru na hlavu a setkávame se v něm se spoustou parodovaných známych osobností buď ze světa showbyznysu (Michael Jackson, Sharon Stone), politiky (Bush, Clintonovi) nebo hororu (Alfred Hitchcock). Příběh se točí kolem pátrání FBI po nebezpečném psychopatickém vrahu. Špičkový tajný agent Jo Dee Fostar (Billy Zane) se ocitá v myšlenkovém souboji s šíleným Doctorem Animalem Kanibalem Pizzou (Dom Deluise) a ještě v tvrdším souboji s namyšlenými nadřízenými. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Ach, jedno veľké plus tento nepodarok má, keď niečo takéto vidím, oveľa viac si vážim vydarené paródie ako je séria Naked Gun alebo Hot Shots, ktoré sú proste aj po toľkých pozretiach vždy úsmevné. Mlčanie šuniek nie je smiešne, je to trápne. 1* však dávam za pár scénok, kde sa mi ústa našpulili aspoň trochu do niečoho, čo vypadalo ako slabý úškrn. ()

Marg odpad!

všechny recenze uživatele

Do dveří vejde žena v červených šatech a je to doprovázeno slovy "ááá, žena v modrém". Na podobném divném principu byla založena celá polovina "fórků". Námět přitom nezní špatně a parodovat Mlčení jehňátek v sobě skrývá rozhodně slušný potenciál. Tvůrci tohohle paskvilu tuto šanci ale, slušně řečeno, "prohospodařili!. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Na žhavé výstřely to nemá, tam totiž byla snaha udržet jakousi dějovou linii. Toto by se dalo přirovnat k pornofilmu. Tak jako tam se jednotlivá "čísla" navlékají jako korálky na náhrdelník, tak tady to jsou pro změnu vtípky a gagy. Některé dobré, některé špatné, některé geniální, některé vyloženě trapné. Ovšem když se to vezme kolem a kolem, kvantita předčí kvalitu a je konec. Díky bohu tu jsou i herci, kteří akorát do rolí sednou, ať už je to pan režisér coby podivný ital Motelli nebo Bubba "Hightower" Smith coby švédský (!) investor. Mně se to líbilo. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Místami vtipná parodie, pár gagů i situací mě opravdu rozesmálo, ale po většinu času spíše trapnost, snažící se za každou cenu parodovat cokoliv, ale spíše je to opravdu trapné. Jediné stravitelné zde je Billy Zane. Ale ve srovnání s dnešními parodiemi typu !něco! movie apod. je tohle rozhodně klenot mezi nimi. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tahle naprosto šílená parodie všech možných filmů není tak zlá, jak by se na první pohled zdálo. Sice jsou tu k vidění trapné až na výsost trapné scény, ale je zde i kupa slušných vtípků. Pobaví především parodování filmu Psycho, to si myslím, že se povedlo, naopak onen Anibal Kanibal je hodně ubohý. Celkově jde o zábavu určenou především nenáročným, ale také málo kritickým divákům, kterým stačí k pobavení parodizujících scén. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Náklady na výrobu filmu činily 3 miliony $. (Benjamin-L)
  • Ve filmu se objeví fotka a plakát herce Rogera Moora, který byl představitelem třetího Jamese Bonda. (Benjamin-L)

Reklama

Reklama