Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Jak jsem říkal že Zoe Kazan je nejsympatičtější v zrzavé verzi z Ruby Sparks, tak už to neplatí. A nebo je prostě kouzelná pokaždé, s tím jejím okatým kukučem se spoustou vlasů. Jak už to ve sci-fi námětech z new wave bývá, samotný fantaskní prvek slouží čistě jako katalyzátor děje a v racionálním rozboru neobstojí. Což není nic proti ničemu. Příběh krásně odsýpá, chemie mezi osudem svázanou dvojicí funguje a emocí je dost a dost. Kdyby scenárista napsal i nějaký udržitelnější konec, tak by to bylo za plný počet. Film objektivně tak kvalitní není, ale dobrou náladu šíří s takovým nadšením, že bych mu ho i dal. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní film, pro mě poněkud špatně uchopitelný, ovšem pouze slovně. Být zamilovaný je jeden z nejkrásnějších pocitů, co znám. A dívat se na svět očima své spřízněné duše je jedna z výsad pomotaných hlav a ani to nemusí být sci-fi. Přiznávám, že mi hlavní představitelé sedli, zamotali hlavu a především – vyloudili na tváři úsměv, který mi vydržel ještě několik hodin po odkoukání. Tedy zcela bez logiky, čistě pocitově, hodnotím velmi kladně. Season Challenge Tour, 2015. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Zoznamovací chat prostredníctvom mysle.Toto bolo tak romantické a čisté ako čerstvo napadnutý sneh.Moja romantická duša po dlhom čase opäť ožila až som v to nedúfala.V snímke nenachádzam nič čoby som vytkla.A to je u dnešnej konkurencie podobných snímkov veľké + a fakt,že to nie je knižné spracovanie lež nápad scenáristu jej pridáva na kvalite.Pre všetky romantické duše povinná jazda.Odporúčam. Romantic movie of the year. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To jediné, co na sobě mám rád, jsi ty." Pokud jednou budu souložit se slečnou, která se nachází o tři státy dál, tak nepochybně bude hranatá, protivná a se slušivým knírkem. Dylan na tom byl o dost lépe, i když mě se Rebecca taky nijak zvlášť nepozdávala a v baru bych ji patrně bez rozmýšlení vyměnil za tupou kovbojku Donnu. Ale tady jde o romantiku, takže zůstaňme u Rebeccy, Dylana a toho, jací dokáží být snobští doktoři ve vztahu parchanti. To se mi líbilo, docela mě to i bavilo, ale postavit film pouze na jednom skvělém nápadu většinou nestačí. Já jsem zkrátka chtěl víc zábavných spojení a míň klábosení, ale evidentně mě nikdo neposlouchal. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Prvé dve tretiny veľmi slušná indie romanca s pekným a originálnym nápadom. Je tam síce kopa logických blbostí ale vďaka "rozprávkovosti" námetu som bol ochotný to akceptovať. V poslednej tretine však dojde k úplne za vlasy pritiahnutému a hlavne úplne zbytočnému zdramatizovaniu. A film zrazu ide podľa toho úplne najhoršieho B-čkového Hollywoodskeho klišé s naháňačkou, totálne debilným chovaním postáv a WTF momentov. Už som len čakal na konci výbuch. Namiesto toho sa to celé dočvachtá k záveru, ktorý sa tvári tak strašne povnášajúco, až som čakal nejakú pointu, ktorá zmení vyznenie celého filmu a obráti ho na vtip(horší prípad) alebo nejaký mindfuck (lepší prípad). Namiesto nej však nabehli záverečné titulky a pocit obrovsky premárneného potenciálu. Škoda sľubného námetu, dobrého ústredného hereckého dua,peknej hudby a relatívne originálnej erotickej scény. Joss Whedon (opäť) sucks. 5/10 P.S. vo výsledku to vyzerá ako keby sa niekto nie príliš schopný snažil napodobiť spoločné filmy Charlieho Kaufmana a Spika Jonza ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama