Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do střední školy v malém městečku v Ohiu přijde nový spolužák Gene. Spřátelí se s Benjaminem, kterému se stále nedaří získat dívku jeho srdce Marilyn. Gene se zamiluje do Buny, o kterou však usiluje také syn místního obchodního domu Keny. Gene pomůže Benjaminovi sblížit se s Marilyn, ale sám musí po bitce s Kenym opustit město. Benjamin ale brzy zjistí, že Marilyn je povrchní, a je z toho rozčarovaný. Vrátí se Gene ještě někdy do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

emma53 

všechny recenze uživatele

Mischief má všechny atributy, které mně zvedly náladu o xxx procent. To jsou ty moje chviličkové filmy, které miluji, protože vím, že to bude relax jak víno. Jasně, že oskarovka to není, ale o to mně vůbec nešlo. Tady jsem se vrhla mezi všechny ty teenagery a prožívala s nimi úplně všechno. První sexuální zkušenost se zvědavým pejskem a vůbec se nedivím jeho udiveným očím, já jsem se musela smát od ucha k uchu a vzápětí jsem posmutněla při té malé chvilce s malou utrženou růžičkou z lásky. A ano bez rivality v lásce to nešlo, takže tam byly momenty, kdy se mně zvedla hladina adrenalinu v krvi. To všechno bylo podtržené super dobovou muzikou a na konci jsem už jen vrněla a na rtech jsem měla ten spokojený úsměv náctkových let. Všem, kdo mají nějaké chmury, tenhle film doporučuji. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Poměrně nečekané překvapení při náhodném výlovu z rybníčku romantických komedií. Zábavný a pohodový výlet do éry Pomády a Elvise, nabízí romantické trable dospívání, které se zase tak moc neliší od těch z mého mládí, trochu rebelie, trochu erotiky a hodně rokenrolu. Potěší oko nejen retro rekvizitami a ucho dobře zvolenou hudbou, pobaví, příjemně naladí a v rovinách obou rozvíjených vztahů si po celou dobu dokáže udržet glanc. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Božské, komické, důmyslné, charakterní, romantické, podmanivé... a tak bych mohl pokračovat ještě dlouho. Skutečně upřímná záležitost, která splnila moje očekávání. Americké komedie z 80. let a hlavně ze středoškolského prostředí mám fakt rád, ale tady jsem nečekal nijak velký zážitek. Díky bohu...konal se. Díky charakteru postav, originálnímu vtipu, teen romantice a velké porci cool scén jsem si náramně pochutnal. Autoři prciček by si měli z téhle poctivé práce vzít příklad. Velmi silné 4 ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Mladá Kelly Preston je něco neopakovatelnýho, naprosto dokonalýho. Velká škoda, že ji zrovna tady museli obklopit jeden Travolta pro chudý a jeden vrchní pošuk, co se furt kácí i z pozic, ze kterých to snad ani technicky neni možný. Nebejt Kelly, tak zřejmě ani nedokoukám - děsná volovina přiživená ještě děsnějšim dabingem. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Komedie z 80. let odehrávající se v 50. letech? Kdo má rád retro, dostane jej ve dvojnásobné míře. Už dlouho jsem neviděl tak pohodový film. Amerika taková, o jaké snila generace našich rodičů, rokenrol se dere na svět a ulicemi se prohání americké bouráky, na jejichž výrobu se použilo opravdu pořádné množství železa. Mladí teenageři nemají co jiného na práci, než snít o svém prvním rande, holky jsou nezkažené a hezké, zkrátka idylka takového dávno zaniklého amerického maloměsta. Chvíli trvá, než si oblíbíte Gena, jeho frajírkovský nástup na scénu není zrovna dvakrát sympatický, ale brzy na to zapomenete a budete se s ním chtít skamarádit taky. Tak idylických 90 minut jen tak s žádným filmem nezažijete. Těžko říci, co by udělalo druhé shlédnutí. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama