Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Balu... 

všechny recenze uživatele

Hahaha =) Při vzpomínce na tento snímek mě chytají záchvaty smíchu. Nezapomenutelný zážitek v kině chvíli po premiéře, kde v kinosále spolu se mnou seděli další tři lidi (z toho s jedním sem tam vůbec šel =) ) a chechot, který postupně přerostl v migrénu, jaxem si mohl na takovouhle blbost vůbec koupit listek do kina; pozitivní přetrvávající věc je, že Britney bych ***** =) ()

xninjax 

všechny recenze uživatele

Já nevim, existuje spousta podobných filmů a mají tady mnohem vyšší hodnocení než tohle. Je to určené pro náctileté, děj je předvídatelný,ale o tohle přece šlo. Tenhle film je tady na CSFD jeden z nejpodcennějších a dávat tomu ,,odpad'' jen proto,že hlavní roli ztvárnila Britney je trochu pod úroveň. Kdyby se hlavní role chytla nějaká oscarová herečka, jistě by to dosahovalo klidně ke 40%. Uznejte,že se tady na Britney velice dobře dívalo.... ()

Reklama

tempus 

všechny recenze uživatele

Nevýhoda tohoto filmu je, že víc lidí to bere jako komedii, než jako drama. Pokud můžu si srovnat s Pusinkami, tak tenhle film má lepší obsazení, příběh, režii, méně hluchých míst (respektivě skoro žádné), střih, zvuk, míň klišé (ano, tady dávám klišé za výhodu), scénář... Objektovně bych měl dát (dost dobré) 3*, ale když je v nejhorších, nemohu nedat 5*. ()

sa_kra odpad!

všechny recenze uživatele

Marně hledám dlvod, proč se samozvané zpevačky slash tanečnice slashherečky slash modelky slash cpou i na filmové plátno v bracích jako je tenhle. Pokud je vám více než deset let a nejste zrovna velký fanda sladkobolných písniček Britney, tak se tomuto titulu vyhněte velkým obloukem. ()

Pavlínka9 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani si nevzpomínám jakou jsem na tento film měla reakci, když jsem ho viděla poprvé - tedy v pubertě. A to bych řekla, že už i to je špatné znamení, jelikož mě v paměti prostě nezůstal :D :D A to samé mám po 12ti letech, kdy jsem se rozhodla se na to podívat znovu a počítala jsem s tím, že to nebude dobrý film :D A fakt není :D :D Hloupé dialogy, špatné herecké výkony, nudné, naivní a jediné co se mi líbilo byl výkon Zoe Saldany, která se mi z celého filmu líbila nejvíce - a to jak po herecké stránce, tak prostě celý svým dojmem na mě. K danému filmu nemám už víc co říct -.pokud nejste 12ti - 16ti letá puberťačka, tak se Vám to prostě podle mě líbit nebude :) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Britney Spears označila jako nejtěžší část natáčení scénu, kde musela předstírat pláč. (Dlee)
  • Film se natáčel v Santa Claritě, Los Angeles a v Malibu v Kalifornii a dále v Metairie, New Orleans a v Kenneru v Louisianě. (rafix)
  • Na party na začátku filmu hraje rocková kapela Bowling for Soup, která má smlouvu se stejným nahrávacím studiem jako Britney Spears, a často ji doprovází na koncertech. (Dlee)

Reklama

Reklama