Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chraňte se před cestou do Valkenvanie. Zvláště když jste bankéř, protože soudce v tomto kdysi bohatém, ale dnes rozpadajícím se městě finančníky nenávidí a bez milosti trestá. Chris Thorne se této chyby samozřejmě dopustí při cestě do Atlantic City. Dálnice není průjezdná, takže se spolu s ambiciózní advokátkou, kterou chtěl okouzlit, a s klienty z Brazílie vydá po neznámé cestě. Udělá dopravní přestupek a stojí před soudem. Alvin Valkenheiser má pro lidi z finančního světa pouze jediný rozsudek - trest smrti. Předtím je však čeká absurdní hladomorna, připomínající gotické romány. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (47)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když úspěšný podnikatel narazí na stát ve státě, kde si soudce vymýšlí vlastní zákony a pravidla? Vítejte ve Valkenvanii, kde za projetí stopky dostanete trest smrti. Soudce, který se rozpadá a nějakým zázrakem drží pohromadě. Policie, která má pouze dva strážníky a je to rodina pana soudce. Úchylné doupě, kde u večeře jezdí vláček a tepelnou izolaci ve stěnách tvoří lidské kosti. Mnoho dalšího na vás čeká v šílené komedii, která se pro mne stala kultem už od mala. Dan Aykroyd, který hraje soudce, je k nepoznání, Chevy Chase ve vrcholné formě a Demi Moore se svojí pleskající podprsenkou byly skvělá volba! ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Není nad to, vidět takovýto film dnes. Doteď mi byl utajen a je to jako objevit neznámý zapomenutý klenot. Pravdou je, že kdybych ho viděl dřív, asi bych to neřešil tak kladně, ale dneska prostě nemůžu jinak. Krásná Demi, solidní Chevy a bezva práce Dana Aykroyda. Až to půjde přístě v televizi, tak si to zase pustím. ()

Reklama

gombarix 

všechny recenze uživatele

Spektakulární hovadina, kterou si Aykroyd asi splnil nějaký sen, ale tentokrát předvedl spíš ztrátu soudnosti než svůj komediální talent. Námět pozoruhodný, ansámbl hvězdný, výprava bombastická, ale nefunguje tady vůbec nic. - - - Tento film jsem si naštěstí stáhl a zhlédl jenom abych se pokochal Demi v jejích brýlích proti šilhání (má je ze začátku), ovšem žádnou další přidanou hodnotu mi skutečně nepřinesl. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná, lehce černá komedie s Chevy Chasem, pro kterého mám prostě slabost a tak se mi tento film velice líbil. Dan Aykroyd si zde pro sebe uspořádal filmařský víceboj, když si sám napsal scénář, ujal se režie a obsadil dvě z hlavních rolí. A navíc mi Nic než trable chvilkama dokonce připomínaly Burtonovu tvorbu. ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl dosti svébytný film. Chvílemi jsem nevěděl, co si o něm mám vlastně myslet, ale ve výsledku výrazně převažuje příjemný pocit z dobré černé komedie. Dan Aykroyd si skvěle střihnul roli starého soudce, jako režisér už je trošku slabší, ale pořád je výsledek solidní nadprůměr. Pro mě rozhodně příjemné překvapení, některá hodnocení tu slibovala méně. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Dan Aykroyd v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)
  • Kapela, která se ve filmu objevuje, je Digital Underground. Při skladbě "Same Song" pak na pódiu sekunduje raper 2Pac. (Stanley619)
  • V drobné roli (hotelový portýr) se ve filmu párkrát mihne autor námětu, Danův mladší bratr Peter Aykroyd. (rawboy)

Reklama

Reklama