Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a odvážná hrdinka se vrátila. A je šťastná jako nikdy předtím, protože ji generál Shang požádal o ruku. Přesto se objeví nečekaná překvapení. Jejich štěstí se jim snaží kazit nezbedný Mushu, který se jako rodový ochránce snaží držet zamilovaný pár co nejdále od sebe. A k tomu je tu ještě jeden obtížný úkol - doprovázet tři princezny přes celou Čínu za jejich manžely. Princezny se však do svatby nehrnou. Jejich muži jim byli prostě vybráni. Když to Mulan zjistí, rozhodne se rázně zakročit.

Těšte se na skvělou komedii, podmanivou hudbu a dojemný příběh o odvaze a přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Já jakožto divák značně zkušený a patřičně cynický jsem od začátku věděla kdo s kým a vcelku i za kolik (za misku zázvoru s rýží, pochopitelně). Ale u nás je Mulan prostě hrdinka všech hrdinek a rekovné srdce, laskavost, pohotovost a další soubor kladných vlastností a dispozic jí může z fleku závidět kde jaký nýmand, Kapitánem Amerikou počínaje, přes Supermana a Héraklem konče. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Opět moc pěkná pohádka. Samozřejmě trpí nemocemi všech dvojek. Co mne ale děsně štvalo byly chvilky, kdy se děj vymanil ze své doby a dráček Mushu se začal chovat jak rozmazlený teenager současnosti... to mne fakt štvalo... Jo, a taky mě děsně štvou obsahy distributora, které s obsahem filmu mají jen pramálo společného. Podtrženo a sečteno = 75% ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Budiž prokleto číslo dvě u filmů. Opět zas a znova....nenene....buď ať nenatáčí pokračování, nebo ať s ním nespěchají, ať nedopadne takto. Sice se mi Mulan stále líbí a nenechám na ni dopustit, ale je to slabota a místy opravdu dokonce až nudné a táhlé. Jednička byla tak perfektní, zajímavá, krásná, vtipná, svěží, a tady se prokletí dvojky bohužel taky projevilo..snaží se z předchozího úspěšného filmu vymlátit všecko co to dá, vyšťavit ho, ať si zas vydělají producenti nějaké ty prašule. Co už...dívat se na to ale samozřejmě dalo...bohužel 3*. ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Priam počuteľne mi v tomto pokračovaní chýba nielen hudba Jerryho Goldsmitha ale aj veselé pesničky, premyslené a vtipné dialógy ako aj zaujímavejší a presvedčivejší príbeh. Ani ten Mu-shu už nie je tým, čím býval. Napriek tomu, je táto dvojka lepšia než niektoré iné (napríklad Malá morská víla II) a na animáciu a čínsku krajinu sa stále dobre pozerá. ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

Ehm. Tak aby bylo jasno, já miluji jedničku. Ale, v čem ta byla implicitní, v tom je dvojka očividná. V čem byla zábavná, akční a dechberoucí, v tom je dvojka pooomalá a mě nechávající naprosto chladnou. Stejně jsme všichni věděli, jak to nakonec dopadne. A hudba! V jedničce - parádní, po instrumentální i textové stránce. Ve dvojce - nezáživná, pokud nepočítám tu jednu nepodařeně okopírovanou píseň, ano, opět z jedničky. Jen ten generál Shang je stále stejný "dork". Film pro mě tentokrát zachránila "mluvící zvířátka" a to je co říct, protože ta mě obvykle nechávají chladnou. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama