Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 1993. Obávaný bodyguard je zastřelen v tiché ulici. Další nájemná vražda, kterou musí vyřešit pražské 1. oddělení. Vyřizují si tu účty vládci podsvětí? Zločinů přibývá, každý týden další mrtví, mafiáni mají pocit, že tahají za delší konec provazu, a mnohý z policistů přemýšlí, jestli nemá přejít na druhou stranu zákona. (Česká televize)

(více)

Recenze (147)

Muff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šílená kamera se nejspíš potáhne celým seriálem, takže mi znemožní dát plné hodnocení. Pěkný rozjezd seriálu, tempo ještě docela pozvolné (proti třeba druhému šílenému dílu), což mi vyhovovalo. Role zahrané velmi civilně, bez přehrávání. Otevřený konec se doufám dočká uzavření v některém z dalších dílů. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto neskutečně parádní retro. Stylizace do divokých devadesátých let se povedla na výbornou. Vyšetřovatelé ok a gauneři naprosto dokonalý. Běla, Mrázek, Jonák. Tohle se prostě povedlo a exkurze do divokých devadesátek má sakra koule a opravdu se na to super kouká. Pro mě osobně hodně velké prekvapení a opravdu spokojenost. Plíšek je vážně zabiják. ()

Reklama

Solverino 

všechny recenze uživatele

Tak to byla přímo nádhera a pastva pro oči! Obrovská paráda a návrat do mládí. Jonák skvělej, Běla taky a Mrázek velká pecka! Fantasticky zahraný. Už se těším na další díly. A vypadá to naprosto realisticky, úžasná práce kriminalistů v terénu, ta sehranost, vypuštění legendy tý bábě v baráku, pak si jí krásně povodili aby zjistili co potřebovali... to se dneska už nevidí. Prostě stará dobrá ruční práce. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohl jsem si nevšimnout mnohých pozitivních reakcí na tento český seriál. Řekl jsem si, že by stál za shlédnutí, ale nedělal jsem si velké naděje, protože se mi docela často stává, že se nedostanu na vlnu většinového nadšení. V tomto případě jsem se ale už po první epizodě poslušně zařadil do davu spokojených diváků, protože mě ani nenapadlo, abych tvůrcům něco vytýkal. Na rozdíl od Případu Roubal, který mě dost rozladil, tady všechno šlapalo jako švýcarský časoměr a já jsem mohl opět naplno zažít devadesátkovou atmosféru, která podkreslovala nezáviděníhodnou práci kriminalistů. Pokud bude seriál pokračovat ve stejném duchu, bude to paráda. / Poučení: I za svobodu se platí daň. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Sice jsem měl taky nutkání přidat * za to, že zabili Štáfka, ale on tady ten seriál bude dost nadhodnocený i bez toho jen proto, že to dělá čt a ne komerční tv. Mně se to celkem líbilo, zvlášť Jonák se nečekaně povedl, ale ve výsledku je to rutinní kriminálka (byť kvalitní), ale chybělo mi tam to hlavní - atmosféra devadesátek. To, co měl - logicky - Kamarád do deště nebo Nahota na prodej atd. - ať už to byly sebevětší kraviny. Asi jsem čekal moc, když jsem myslel, že to čt dokáže napodobit. Určitě ale mrknu i na zbývající díly. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (19)

  • Když v 53. minutě Plíšek (Martin Finger) s Tůmou (Ondřej Sokol) jedou obhlédnout posilovnu „v Podolí“, je v pozadí opakovaně vidět věž Husova sboru ve Vršovicích. (ladyViolet)
  • Premiéru úvodního dílu sledovalo 1,9 milionu diváků starších 15 let (podíl 43 %), což byl nejlepší výsledek nedělního večera a také celého dne. (rublik05)
  • Interiéry Discolandu Sylvie se natáčely na Kladně v klubu rádia Relax, místními přezdívaný „díra“. Ivan jonák (Michal Novotný) sedí na gauči, který je na chodbě, kde je šatna, toalety a vchod na parket, jeho dívka Jahůdka přichází vchodovými dveřmi. (Kabourek)

Reklama

Reklama