Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hellraiser: Návrat mrtvých je poslední a nestrašidelnější díl zabijácké série. Zlo je opět stělesněno v postavě Pinheada (Doug Bradley), který vede armádu mrtvých, kteří vracejí k životu a mají ovšem velkou žízeň po krvi. Aby rozkryla jejich děsivé tajemství, pronikne do tohoto zabijáckého společenství reportérka v přestrojení Amy Klein. Každým okamžikem však může být odhalena a to by byl její konec… Je jisté, že Pinhead Vám, opět v celé své kráse, přinese další ďábelskou noční můru, na kterou jen tak nezapomenete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Rick Bota zrejme v živote nepočul o niečom takom ako logika. Jeho predstava budovania príbehu je, že natrieskajme do toho všetko, čo nás napadne a ak nebudeme vedieť ako ďalej pokračovať, tak proste vložíme scénu, kde sa hlavná hrdinka zobudí zo sna. Tvorcom filmu je úplne jedno, že film ako celok vôbec nedáva zmysel, že ani pri zohľadnení zobúdzania a snívania jednotlivé scény nemajú zmysel, že vnútorná logika je roztrhnutá ako človek po stretnutí s Pinheadom a cenobitmi. Ach áno, Pinhead a cenobiti (= dvaja cenobiti, ktorí sa zobrazia ako background Pinheadovi na asi dve minúty) - nič o filme nepovie viac ako fakt, že pôvodný scenár bol pre úplne iný film a bol narýchlo prepísaný pre ságu Hellraisera. Jedna hviezda za Pinheada. PS: Rebríček série: H2, H1, H3, H4, ... H8, H10, H5, H6, H7, H9 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už mám za sebou najväčšie skvosty z tejto serie a tento sa im nepriblížil ani náhodou.Novinárka ktorá pátra bla bla bla ďalej pokračovať nemusím,je to stále o tom istom.Nič čo by som nevidel inde,originalita vobec žiadna.Vizuál bol otrasný a kamera očividne prehrávala.Film zas hrá na fantas magorickú visáž a zase sa prelína fantázia z realitou,tak ako to bolo v 6 časti ale tu je to prehľadné a predvídateľné.Scénar aj spracovanie sú celkom vedľa.Tak toto ma s pôvodným hellraiserom minimum spoločného.Pinheadova koncová uzávierka filmu bola stručná,jasná aj krvavá ale nudu sršiacu z celého filmu už nezachránila. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Hellraiser: Návrat mrtvých“ se tak řadí k tomu horšímu, co v sérii najdete, možná dokonce k tomu nejhoršímu. Pinhead je vlastně použit jen jako omluva pro špatně napsaný příběh, který se skutečně může jen těžko líbit. Je to příběh, který pořádně nemá smysl, zbytečně se překombinovává a nakonec je do něj vložen Pinhead, aby to celé nějak dalo smysl. Triky už zde skoro chybí, je to celkově levné, což v tomhle případě snímku nesvědčí. Takže padáme dál. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Na moje veľké prekvapenie mi to pripadalo zaujímavejšie ako predchádzajúci Hellseeker. Film je klasa B triedy, ale snaží sa na viac. Má to svoju atmosféru. Sem tam scenáristické slepé uličky (doslova), viď. obitus. Ďalší akoby vedľajší príbeh s kockou. Opäť je tu Pinhead minimálne, čo však nevadí, lebo aj tak je to od piatej časti to isté. Na konci príde Pinhead aj s kamošmi z pekla a háky s reťazmi roztrhnú pár obetí. Dufam že v budúcej časti sa to už konečne zmení. ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Tragikomedie nejhrubšího zrna. Jméno Hellraiser si tento snímek nezaslouží ani zdaleka. Naprosto trapný scénář, postavy se chovají jako idioti, horor to vidělo z rychlíku...Všichni pekelníci se v kostce fackují že museli na světlo světa v tomhle filmu. Posledních 15 minut to docela šlo a tak dám jednu hvězdu, ale s odřenýma ušima. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Původní scénář Neala Marshalla Stevense neměl se světem Hellraisera nic společného. Když bylo rozhodnuto, že půjde o další díl ságy, Tim Day scénář kompletně přepsal. (HellFire)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (gogos)

Reklama

Reklama