Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hellraiser: Návrat mrtvých je poslední a nestrašidelnější díl zabijácké série. Zlo je opět stělesněno v postavě Pinheada (Doug Bradley), který vede armádu mrtvých, kteří vracejí k životu a mají ovšem velkou žízeň po krvi. Aby rozkryla jejich děsivé tajemství, pronikne do tohoto zabijáckého společenství reportérka v přestrojení Amy Klein. Každým okamžikem však může být odhalena a to by byl její konec… Je jisté, že Pinhead Vám, opět v celé své kráse, přinese další ďábelskou noční můru, na kterou jen tak nezapomenete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Hellraiser: Návrat mrtvých“ se tak řadí k tomu horšímu, co v sérii najdete, možná dokonce k tomu nejhoršímu. Pinhead je vlastně použit jen jako omluva pro špatně napsaný příběh, který se skutečně může jen těžko líbit. Je to příběh, který pořádně nemá smysl, zbytečně se překombinovává a nakonec je do něj vložen Pinhead, aby to celé nějak dalo smysl. Triky už zde skoro chybí, je to celkově levné, což v tomhle případě snímku nesvědčí. Takže padáme dál. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Po hrozném šestém díle mírné překvapení, ta zápletka, včetně hlavní postavy, měla potenciál být vážně dobrá, ale jako by to nedotáhli do konce. Strašně mě mrzí že se tu s tím napětím a hororem nepracovalo více (lépe), a všechny snahy o děs se tak nějak míjely účinkem. Budovalo to jakousi atmosféru, nakonec to ale zase vypěnilo v nic. Ono mi celkově přijde, že jediný (!!) díl Hellraisera, který bych doporučil na více než jedno shlédnutí je pátej díl, ono to je většinou fakt pouze nadprůměrnej horůrek, kterej nevyčnívá zrovna nějakým perfektním zpracováním. Hrozně moc mě štve že ten potenciál prostě není nikdy využitej. Sakra to bylo v roce 2005 tak těžký, udělat jednoduché kvalitně napsané béčko s děsivým pinheadem v záporné roli, kde by nebyly tupé postavy a neshopní herci. Naštěstí tenhle díl celkem ujde, včetně hudby a prostě mi to přišlo sympatické, takže se asi nezlobím, ale znovu to vidět nehodlám. 60% ()

Reklama

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím filmům velký kvalitativní pokles. Film je až na pár výjimek protkán neskutečnou nudou. Pinhead už ani nemá takové charisma jako v předchozích filmech a celá ta zápletka s oživováním mi přišla totálně na hlavu. Navíc se vytratilo veškeré napětí a děsivá atmosféra, vzpomínám si jen na jednu silnější scénu krátce po začátku filmu. Tento díl považuji za zatím nejslabší z celé série. 40% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale očekávaje odpad byl jsem příjemně překvapen. Působivá hudba (dobře, čouhal z ní Carpenter na všechny strany, ale nechť) a koukatelná kamera. Pravda, člověk by nejraději cenobity od začátku až do konce, ale v závěru i na to maso dojde. A poslední vagon metra jakoby byl jinou variantou pekla z druhé hellraiserovské části. Barker se svými nápady je jen jeden, avšak na druhou stranu mnohem horších hororů se nabízí mnohonásobně více. Kaluže krve, nože, stíny, řetězy, labyrint a do pekel zvoucí kostka....asi tak. ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Tragikomedie nejhrubšího zrna. Jméno Hellraiser si tento snímek nezaslouží ani zdaleka. Naprosto trapný scénář, postavy se chovají jako idioti, horor to vidělo z rychlíku...Všichni pekelníci se v kostce fackují že museli na světlo světa v tomhle filmu. Posledních 15 minut to docela šlo a tak dám jednu hvězdu, ale s odřenýma ušima. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Aj keď sa dej odohráva v Londýne, peniaze v obálke, ktoré dal Charles (Simon Kunz) Amy (Kari Wuhrer), sú americké doláre. (beso74)
  • Českou stopou ve filmu je vůz Škoda Felicia, který je možné zahlédnout ve scéně, kdy jede Amy (Kari Wuhrer) taxíkem. (Mandalorian)

Reklama

Reklama