Reklama

Reklama

Zpověď neviditelné dívky

  • Brazílie Confissões de uma Garota Excluída (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tete je sice chytrá holka, ale nedaří se jí zapadnout do kolektivu. Na nové škole to chce za každou cenu napravit, jenže nejpopulárnější spolužačka s ní má jiné plány. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem se podivoval nad jazykem, kterým zde všichni hovoří. Přišla mi ta brazilská portugalština, jako když pozoruju člověka, který se snaží naučit esperanto. To je ale čistě můj problém. Nicméně ani film se kdoví jak nepředvedl. Tvůrci si zřejmě mysleli, že nějaké libovolné holce dají ofinu, brejličky, udělají z ní ošklivé káčátko, což se jim stejně nepovedlo, a nabalí na ní příběh o stejné pohádkové postavičce. Ne, takhle to nefunguje. Pro děti je to asi skousnutelné, navíc se všemi těmi tématy moderní doby, ale celkově vzato absolutně zbytečné. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je zde spousta klišé a zasmál jsem se asi tak jednou. Tyhle děti jednou doničí Amazonský prales. ()

Reklama

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Podľa názvu som usúdila, že pôjde o nejakú sociálnu drámu o šikane. Ako som sa len mohla viac mýliť?⚪Film je akýmsi ekvivalentom High School Musical a všetkých podobných teen drám, v ktorých starší a dobre vyzerajúci herci hrajú outsiderov a musia sa ,,pobiť" o vlastné šťastie.⚪Tu hlavná hrdinka vyzerá lepšie ako väčšina bežných dievčat, ale myslí si, že je škaredá, všetci ju ,,šikanujú" a mrzí ju, že v pätnástich nemá priateľa.⚪Teda ak za šikanu niekto považuje idealizované scény, v ktorých napr. hlavná šikanátorka prenáša na adresu šikanovanej repliky ako: ,,A čo tie dehydratované lakte?" Skrátka čistý obraz reality.⚪Záverečná akási krimi zápletka skôr k smiechu, pôsobiaca akoby ju naozaj vymyslel teenager, všetko je zbytočne prehrotené, no nie vtipné, hrdinkina rodina ju vyslovene zhadzuje, podceňuje a nepodporuje, ale scenár chce, aby takéto správanie vyznelo ako vtipný fakt + Netflix si aj v Brazílii splnil kvóty a najlepší 4-percentný priateľ nesmie chýbať. Inak tá brazílska portugalčina je tak divný jazyk, znie akoby niekto poskladal 10 jazykov náhodne dohromady.⚪Je však otázkou, prečo sú dnes filmy pre mládež ešte plochejšie ako za mojich mladých čias (aj ten Camp Rock v porovnaní s týmto pôsobí ako vysoké umenie), vyslovene sa zdá, akoby sa scenáristi už ani nesnažili.⚪ ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Ohraný příběh školního outsidera snažícího se prosadit v novém prostředí. Zde celkem roztomilá Tete, která se zamilovává do nesprávných kluků. Nicméně film má celkově pozitivní nádech, nejde až tak moc do nějakých dramat a jsem fakt rád, že zobrazuje kolektiv jako směsici různých lidí, kteří spolu mohou fungovat. Chápu, že pro některé diváky je to těžko stravitelné téma, ale takový je dnešní svět a je to tak dobře. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Starý známy príbeh, ktorý sme už videli stokrát. Škaredé káčatko sa zaľúbi do krásneho spolužiaka a krásavice z triedy jej robia zle, taká plochá šikana, veľmi slabo spracovaná. No a samozrejme potom dievča rieši, že sa jej páči aj iný chlapec, a koho pobozká, proste čisto pubertálna romantická komédia, ale pozor, už s modernými prvkami á la Netflix, ktorý za najlepšieho kamoša podsunul milučkého homosexuála. To tam proste muselo byť. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Riu de Janeiru (Brazílie). (SONY_)

Reklama

Reklama