Reklama

Reklama

V nejvyšší lize získávají hráči baseballu bohatství a slávu, někteří z nich se stávají legendami. Není tu místo pro nezkušené zelenáče nebo stárnoucí atlety. Snad kromě mužstva Clevelandu. Veterán baseballu se zdravotními problémy, podmínečně propuštěný mladistvý delikvent... V tomto roce možná ve výběru Clevelandských Indiánů nejsou hráči, v jaké clevelandští fanouškové vždycky doufali, ale je to skupina mužů, kteří jsou rozhodnuti vytěžit ze své šance co nejvíc. A s týmem, jako je tento, se může stát cokoliv. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (107)

Han22 

všechny recenze uživatele

Příjemná sportovní komedie z prostředí baseballu s předvídatelným dějem. To ale nevadí, protože tu hrají fajn herci - Berenger, který chce zpět svoji dívku, superrychlý a docela vtipný Snipes, drsňák Sheen. Každý z nich má nějakou tu slabůstku, kterou musí překonat, celý tým se pak musí vyrovnat s nepřízní majitelky, která chce, aby prohrávali, aby mohla klub prodat. Na 4 hvězdičky to vytahuje fantastický a napínavý závěrečný zápas, zatím jsem lepší v baseballovým filmu neviděl. ()

mikhail 

všechny recenze uživatele

Pre mňa jeden z najlepších športových filmov histórie. Čo na tom, že príbeh je predvídateľný a dialógy ničím neohúria, keď sa v tomto filme zišla naozaj veľmi dobrá skupina hercov, ktorí dej parádne rozbehnú. Dvojka Tom Berenger a Charlie Sheen bola síce super, ale mňa najviac uchvátili Wesley Snipes alias "rýchlik" Willie Mays Hayes a Dennis Haysbert alias "voodoo" Pedro Cerrano. Tým samozrejme nechcem znehodnocovať výkon ostatných vedľajších postáv. Tie si určite tiež zaslúžia samú chválu. Ešte dodám, že si na film vždy spomeniem, keď počujem pesničku The Troggs - Wild Thing. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Táto komédia je pre mňa legendárnou a dokázala mi srdcu viac priblížiť inak pre mňa v realite totálne nudný a hlúpy šport bejzbal. Veľa hlášok, oddychový film, chytľavá pieseň, bláznivé správanie, oblečenie a účes Charlieho Sheena, no najmä nezabudnuteľné komentovania súpisky a pripravovanie sa na sezónu, či odplata svojej šéfke. Mal som z toho dobrý pocit, má to svoje čaro aj po rokoch. ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Športy sa menia, šablóna ostáva ......... teda na prvý pohľad zas jeden športový film, kde banda outsiderov nakoniec vyhrá nejaký titul............. lenže aj tak ten film dokáže zaujať až do konca vďaka vtipnému scenáru a vcelku autentickej atmosfére (nielen) posledného zápasu. Mňa osobne to bavilo, aj vďaka týpkom ako Snipes, Sheen, či Haysbet a hodnotím to možno aj lepšie ako by si film zaslúžil............. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách průměrná sportovní komedie s průměrnym Berengerem, průměrnym Sheenem a průměrnym Snipesem. Film celou dobu ubíhá podle očekávanýho scénáře, občas i pobaví a hlavně je důležitý, že nenudí. Posledních cca 30 minut je sice jedno velký klišé, ale to je v případě sportovních filmů celkem normální a já ani nic jinýho nečekal. Jinak baseball mě sice zrovna dvakrát nebere, ale oproti třeba fotbalu má ve filmech velkou výhodu. Když herci předstíraj, že uměj hrát fotbal, vypadaj obvykle jako dementi. V případě baseballu se to dá sestříhat tak, že herci vypadaj celkem uvěřitelně. Průměrnej film - průměrný hodnocení. Jestli máte baseball rádi, tak si klidně přidejte hvězdičku navíc. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Postavu komentátora Harryho Doyla si zahral bývalý neúspešný hráč Milwaukee Bob Uecker, ktorý po konci kariéry pôsobil 33 rokov ako komentátor. (dalver)
  • Samotný klub Cleveland Indians skutočne v 90. rokoch prežil najúspešnejšie obdobie svojej histórie. (dalver)
  • Charlie Sheen v roku 2011 priznal, že pred natáčaním filmu užíval steroidy na zvýšenie svojej výkonnosti. (dalver)

Reklama

Reklama