Reklama

Reklama

VOD (1)

Film natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina, který se, ve snaze získat pro hlavní tým americké basebalové ligy talentované hráče z Indie, pustí do netradiční náborové soutěže.
Film MILLION DOLLAR ARM natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina a jeho partnera Ashe, kteří byli vytlačeni z branže silnějšími a prohnanějšími konkurenty. Pokud rychle nepřijdou se zaručeným receptem na úspěch, budou muset definitivně ukončit svoji činnost. Jednou pozdě v noci dostane J. B. při sledování televizního přenosu indického kriketového zápasu nápad, který je tak radikální, že by mohl fungovat. Co takhle přivézt talentované kriketové hráče z Indie a naučit je baseballu? J. B., který do Mumbaie odcestuje pouze s nadaným, ale nevrlým hledačem talentů Rayem, uspořádá celostátní soutěž s názvem "Million Dollar Arm", v níž ze 40 tisíc soutěžících vzejdou dva osmnáctiletí vítězové, Rinku a Dinesh. J. B. je přiveze do Spojených států, kde mají začít trénovat u legendárního nadhazovacího kouče Toma House. Cílem je, aby s chlapci podepsal smlouvu hlavní ligový tým. (HBO Europe)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (107)

Olík 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, je mi jedno zda se snímek inspiroval skutečnými událostmi nebo jeho schéma pošeptala scénáristovy jedné blahé noci růžová múza......důležitější je zda zaujal nebo ne a tady jsem tak trochu na hraně. Je to ta stará dobrá american dreram limonáda, na kterou jsme navyklí a kterou svým způsobem u podobných témat vyžadujeme, ale celkově ze snímku čpí ušmudlaná malost. K čemu bych to přirovnal.....vezměme si například nějaký celkem úspěšný kousek např. Moneyball (r. 2011) a dejme tomu, že po pár letech Kanaďané natočí televizní remake - no, tak to je Milionový nadhazovač. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film mě překvapil pouze tím, že se v něm po delší odmlce přihlásil americký sen. Už jsem o něm nějaký ten čas neslyšel, takže mě dost překvapilo, že se vrátil i se všemi svými klišoidy. Jinak jsou ovšem Amíci nepoučitelní; dovoz z Afriky by jim už neprošel, takže se vydali lovit lidi do Asie:-) Aby z toho nakonec nebylo nějaké to YLM nebo BrLM... Snímek mě příliš nenadchl, protože nepřišel se zrovna originálním námětem (ač inspirovaným skutečnými událostmi), scénář byl značně předvídatelný, ještě víc mi ale vadilo, že klišé střídal patos a vice versa. Chvílemi jsem se tak u sledování cítil trapně, přestože jsem se na natáčení nikterak nepodílel. Hvězdičky tak můžu přidělit snad jen za pozitivní náladu, která se důvěřivým divákům musela líbit, a za to, že jsem nedostal otravu z jídla. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky klasicky Disneyovsky naivny film s pohodovou atmosferou, kde sa vsetko dobre skonci. Kedze je to o basebale, tak mi bolo divne, ze hlavnu ulohu nehral Kevin Costner, ale asi nemôze hrat vo vsetkych filmoch s touto tematikou. :). Bolo tam par hluchych miest, ktore som mal chut pretocit a skoda, ze skvela postava Alana Arkina nemala väcsi priestor. Preto davam len 3*, ale su to spokojne 3*. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Tieto športové Disnejovky sú strašne gýčové a na jedno kopyto. Máte v sebe ten fandovný pocit v lepší zajtrajšok... až sa chcete dotknuť hviezd... ehm... Stačilo... Na druhú stranu, dobre sa na to pozerá a odsýpa. A teraz spoiler jak sviňa: Bill Paxton v tomto filme nezomrel a už len to si zaslúži TOP ranking! A mimochodom - každý Ind dáva filmu 100% - ja fakt neviem prečo... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $36,457,627Tržby Celosvetovo $38,478,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $868,649 //počet predaných kusov 42,577Tržby za predaj DVD v USA $3,537,798 //počet predaných kusov 103,765║ až príliš okukaná príbehová šablóna, ktorá nedá nič na vrch a chýba jej aspoň ta primeraná ľahkosť o ktorú sa tu tvorcovia citeľne snažia ale keď to nejde tak to nejde, baseball aj po tomto filme je pre mňa stále najpodivnejšia hra, ktorá mi nič nehovorí /40%/ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)
  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)
  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)

Reklama

Reklama