Reklama

Reklama

Jacob Harton (Nikolaj Coster-Waldau) býval úspěšným obchodníkem.Jedna nešťastná nehoda ho ale dostala na několik let za mříže, mezi ty nejhorší zločince. Aby vězeňské peklo přežil, musel si vydobýt respekt. Z Jacoba se tak rychle stává právoplatný člen árijců, začíná se řídit pravidlem buď my, nebo oni. Přijímá svou novou identitu vůdce a svůj nový vliv přenáší i za zdi věznice, kde plánuje obchod se zbraněmi pro mexický kartel. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (407)

H34D 

všechny recenze uživatele

Nehledejte v tom realitu, raději se nechte unášet v přílivu testosteronu, kterým vás bude tahle atmosferická bombička postupně utápět. Jasně, že je to lehce přitažené za vlasy, ale v dnešní době krize maskulinity působí tahle sebranka ultradrsných hrdinů a padouchů jako "balzám na duši" (nebo právě naopak?). 8/10 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nebavilo mě to, přišlo mi to úmorně dlouhé, hlavní postava mi byla nesympatická, a celkově to podle mě trpí nedostatkem nějaké větší scenáristické invence. Odhlédne-li se ale od faktu, že podobných filmů už vznikly mraky, pak se filmu jisté kvality upřít nedají. Nikolaj Coster-Waldau v hlavní roli je například herecky velmi přesvědčivý, a některé scény jsou relativně silné. Za sebe ale tento typ filmů nevyhledávám, a konkrétně zde mi ta chlapácká drsnost přišla místy poněkud nevěrohodná - a celkově jsem měl dost problém věřit ději, takže u mě ten film prostě bohužel nezafungoval. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Dlouho odkládaná vězeňská pecka s výborným Nikolajem Coster-Waldauem, Jonem Bernthalem a Hardwickem, která krásně spojuje drsné, brutální prostředí vězení, kde je zabíjení na denním pořádku s příběhem gangového bosse po propuštění a jeho bojem nejen s policíí, ale i vnitřními démony. První půlka je výborná a napínavá, naopak druhá už je znatelně horší a zkrátit film o 20 minut, udělali by tvůrci lépe, protože ke konci už se to vleče. Dočkáme se i tří zapamatovatelných scén (vzpoura, vražda v domě a finále), kdy se krví nešetří, agresivita se vystupňovala a napětí bylo vygradováno do maxima, ale po titulkách se cítím, jakoby to všechno vyšumělo do prázdna. Filmařská kvalita, která určitě nenudí, ale od takového potenciálu bych čekal silnější závěrečný pocit. Lepší trojka. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Skvělý snímek o tom jak vězení transformuje lidi kteří procházejí skrz. Dílo je vyprávěno ve dvou časových rovinách a perfektně popisuje vzestup v potravním řetězci jednoho normálního člověka, který v životě udělal jedinou chybu a teď za ni platí tu nejvyšší cenu. Dříve bohatý makléř (Nikolaj Coster-Waldau) se snaží ve vězení přežít, jenže to není jednoduché a postupně je nucen se ušpinit tak, až není návratu. Své role se chopil nanejvýš přesvědčivě a ztvárnil tak legendárního drsňáka. Po finálním promyšeném zvratu o převzetí moci jsem váhal o pěti hvězdách 86% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, nebolo tu všetko dokonalé, no celkovo ide o milé prekvapenie. Pekne budovaný príbeh o človeku, ktorému jedna sekunda zmenila život. K tomu ešte slušná, potemnelá atmosféra (hlavne z väzenia) a zaujímavé rozuzlenie na záver, viac na výbornú krimi drámu nie je treba. Samozrejme nemôžem zabudnúť na výborne hrajúceho Nikolaja, ktorému som toho drsňáka aj celkom uveril. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 17. června 2017 na Los Angeleském FF. (Varan)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom štáte Nové Mexiko. Začalo 26.5.2015 v Albuquerque a v Santa Fe. Potom sa nakrúcalo predovšetkým v mestečku Los Lunas. Natáčanie filmu sa začalo 26. mája 2015. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno