Reklama

Reklama

Jacob Harton (Nikolaj Coster-Waldau) býval úspěšným obchodníkem.Jedna nešťastná nehoda ho ale dostala na několik let za mříže, mezi ty nejhorší zločince. Aby vězeňské peklo přežil, musel si vydobýt respekt. Z Jacoba se tak rychle stává právoplatný člen árijců, začíná se řídit pravidlem buď my, nebo oni. Přijímá svou novou identitu vůdce a svůj nový vliv přenáší i za zdi věznice, kde plánuje obchod se zbraněmi pro mexický kartel. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (407)

verbal 

všechny recenze uživatele

Asi nejslavnější současný sestrošuk (pomineme-li LIVINGDEADa) Mikuláš Aules má doma tak hnusnou manželku, že to ze zoufalství raději střelí na červenou a nechá se dobrovolně zavřít. A je z toho vcelku vleklá a nesmyslná pičovina to tom, jaxe rachitický ztvarohovatělý makléř stane téměř přes noc předsedou mexicko-árijského drogového kartelu plného animálních vypatlaných hovad, během jejíž nadmíru přepálených dvou hodin někdo navíc v pozadí permanentně hraje na pilu. Miky je sice spanilý a vůbec, avšak to, že si nechá pod nosem narůst jitrnici a otapetovat hrudní košíček, z něj drsného mukla prostě neudělá, protože se permanentně tváří jako lanisterské princátko, co zrovna před chvíli vyprstilo v karavanu Bryjanu z Tartu a něco mu při tom sežralo ruku. S tímhle kukučem a figurkou modelky Kálvina Klajna by v takovém ZpěvZpěvu dělal negrům děvku, i kdyby tam v prdeli propašoval kamión kontrabandu pro samotného Hitlera. Avšak každé zboží má evidentně svého kupce a je žužu rozkokošné, jak i přes bulvárně přiblblý, recyklovaný a nudný telenovelický scénář a do očí bijící kástingovou minelu ta unylá partička zpocených polonahých pokérovaných ovarových krků a Chajme ve sněhobílých trenýrkách alespoň řádně rozrajcovali našeho homorozumbradu Zadka99, jenž si u toho zjevně i lačně zaadoroval pravačkou. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, nebolo tu všetko dokonalé, no celkovo ide o milé prekvapenie. Pekne budovaný príbeh o človeku, ktorému jedna sekunda zmenila život. K tomu ešte slušná, potemnelá atmosféra (hlavne z väzenia) a zaujímavé rozuzlenie na záver, viac na výbornú krimi drámu nie je treba. Samozrejme nemôžem zabudnúť na výborne hrajúceho Nikolaja, ktorému som toho drsňáka aj celkom uveril. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Nad Hartonovým rozhodnutím by sa dalo špekulovať, ale bolo to jeho vlastné rozhodnutie ako naloží so svojim pobabraným životom. Možno trochu pomohli aj okolnosti vo väzení. Každopádne príbeh zaujímavý, herecky slušné (Waldau skvelý a Bernthal zase nesklamal), spracovanie kvalitné, ale hlavne sa mi páčila atmosféra snímku a aj hudba. Z mojej strany spokojnosť .. to je tak, keď dostanete viac ako ste čakali. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bavil se s přáteli, jenže sedl do auta pod vlivem a přehlédl semafor. Z několika měsíců vězení bylo 17 let. A nakonec podstatně víc. Měl rodinu, spořádaný život, předtím slovo gangster neuměl skoro ani vyhláskovat. Jak se k nim a mezi ně dopracoval, divák postupně zjistí. A je to moc fajn odkrývání, protože ve vězení není nic zadarmo, zvlášť když okolo jsou jen samí vrazi a drogoví dealeři. Ve finále to do sebe docela solidně zapadá, páč nám nesedí, čeho je hlavní postava s ohledem na svou „poklidnou“ minulost schopná (a samotnou vzrůstající reputaci bych rozhodně víc popsal). Vězni možná melou cosi o respektu a úctě, ovšem rodina tam venku je nejvíc. A soustředěný Nikolaj Coster-Waldau nám to dokáže. Jeho vývoj občas sice skřípe, atmosféra je ovšem pohlcující. Samozřejmě jsme ve filmu, takže i tady mezi těmi alfa samci je třeba přivřít oko (pochopíte proč). Nicméně ve výsledku solidní syrové drama, kterak tenhle systém sežvejkne všechno a každého. ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak nudného a táhlého jsem dlouho neviděl. Několikrát viděný námět nepřináší nic nového. Navíc celou dobu tápete, vo co vlastně go! Když přičtu jednání neherců (btw Jamie jako mexikánsko-americký porno herec-wtf!!!) a dost naivní pointu,přidám se k nenáviděné menšině, která tomuto skvostu udělí odpad! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno