Reklama

Reklama

Epizody(12)

Hlavním hrdinou tohoto anime je student Aikawa Ayumu. Zpočátku se zdá být jako obyčejný mladík, ale zdání klame. Jednoho dne, když šel domů, potkal krásnou, napohled opuštěnou dívku v brnění. Po chvilce seznamování odchází domů, kde je zavražděn. Náhle se probudí nad dívkou v brnění, která mu oznámí, že je Necromancer a že ho vrátila zpět do života jako zombie. Od té doby spolu bydlí a Ayumu ji ochraňuje. Tedy jen do chvíle, než se objeví další nadpřirozené, krásné slečny a obrátí mu život vzhůru nohama. (DaneCZekk)

(více)

Diskuze

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

No a tak už můžu začít. Nemám co říct tohle anime bohužel an chvíli opravdupropadlo 7-8-9 nejslabší díly totálně, bohužel. Kdyby jedenácty díl byl zase stejný tak bych msuel to hodit na čtyřku přesto že první půlka anime byla dokonalá, no naštěstí 10-11 byli dobrý díly. Přesto mně opravdu Král Noci ničim nezaujal nic moc záporák (něco jako Gerard) ale jinač všechny postavy byli senzačná i ten hlupák Orito a trochu děsná Yuki, ale byli senzační. Ale opravdu jedna z nejlepších věcí bylo na tomhle anime vztah Ayumu a Yuu rohodně, navíc obě jsou nejlepší postavy s anime no a Yuu patří úplně k mým nejoblíbenějším. Prostě 5* pod míň jít nemůžu ačkliv myslím že prostě opravdu to snažení na sebe natlačit dvě novely 2-3 byla chyba zatímco první půlka byla jen jedna novela 1 tak ta druhá byli na sebe natlačeny dvě ale 5* si to podle mě zaslouží je to opravdu jedno z mála Ecchi u kterého se da i zasmát.

 (hodnocení, recenze)

Musim říct, že než sem viděl ten první díl, tak sem si myslel, že to bude zas něco divnýho, a po 25ti minutách sem už zběsile scháněl další. :D
Taky se mi líbí, že to neni furt to samý dokola, ale, že atmosféra děje se tam furt mění. No prostě u mě je to prvotřídní anime :))

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

SonGokussj: To je ale tohle už bylo trošičku brutálnější kvuli tomu kouzlo co trhalo kůži určitě tomuhle mám pocit že někde změnili Rating na 17+ a to před tím mělo 13+. Jinač se musím vyjadřit k tomu že Yuu je asi nejmocnější holka kterou jsem zatímv anime viděl. Zabít nebo oživit slovem....... , a i tak pokuď někde citím nějaký jiskření mezi postavama tak bych řekl že Yuu a Ayumu. Že by Ecchi konečně šlo od své klasiky Tsundere musí být s hlavním hrdinou protože je to sranda. Modlím se za to aby to tentokrát byla Kuudere takže Yuu.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Tj. "Nadaní" mají vždykcy nějaké psychické slabosti :) A když holka někoho zabije slovem 10x, tak to na ní asi trochu zapůsobí, no... :-)
Ale cool :-D Krvák to moc nebyl. Neukázali všechno. Krvák by to byl, kdyby to ukázali jak v Elfen Lied :-)

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Jsem zvyklí na krváky ale tohle bylo fakt docela brutální (myslím šestý díl) No nemám co dodat trochu mně zklamal boj Yuu vs Kyoko, ale na druhou stranu jsme viděli její obrovskou moc.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

4. díl shlédnut a ... :-D Boha to je geniální show :-D A to jsem to po 1: episodě na 2 týdny dropnul... :-)

Reklama

Reklama