Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá redaktorka si v New Yorku zařídila dokonalý život. Ten se ale začne drolit, když se kvůli natáčení dokumentu musí postavit čelem k drsnému zážitku ze střední. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nie zlý film, ale dosť natiahnutý. Minimálne trikrát som sa zastavil, že no tak teraz už bude koniec a furt chýbalo do konca niekoľko desiatok minút. Tak silná téma, ako znásilnenie a hromadné vraždy, ktoré sú v amerických školských zariadeniach už súčasťou učebných osnov, mohla byť využitá razantnejšie a silnejšie. Film ako dráma ale funguje veľmi dobre, len neviem, kde som mal hľadať ten mysteriózny prvok. Prišli aj povinné feministické bláboly, ale tu to nebolo len účelové, ale aj účelné, malo to význam. Výber herečky ako mladej Mily Kunis mi nesadol. Podobu som tam nevidel. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Mila Kunis v nejlepší roli, jakou si kdy střihla. Jen ve filmu, který je prakticky průnikem Vox Lux a Promising Young Women. Chvíli to působí jakoby se tu nahánělo poměrně hodně témat najednou a zároveň skoro nic. Rozhodně je to ale Milina "bad bitch/feminist" energie, která to neskutečně táhne. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý scenár, ktorý mal rozhodne vysoký potenciál, no napokon mi to kompozične až tak nesadlo. Orientácia v tomto filme bola hlavne spočiatku trochu náročná. Postupne sa síce odkryli karty a čoskoro bolo jasné, kto hrá v traumatickej udalosti akú rolu, no akosi mi v tom chýbal ten "waw moment", ktorý by prekvapil a zmenil vnímanie celého príbehu. Od začiatku vieme, kto sa čím previnil, a v podstate je to film o boji za pravdu a túžby očistenia svojho mena. Nebolo to zlé, ale myslím si, že tento scenár mal určite na viac. Slabšie 3* ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že dramatičtější role Mile Kunis nesluší, ale v tomto případě si Jessica Knoll (autorka knižní předlohy i samotného scénáře) dobře ulétla. Naložila hlavní hrdince na hrb takových traumat z mládí, aniž by se zamyslela nad tím, jestli příběhu pomáhá nebo spíš škodí. A Mila Kunis s nimi bojuje a bojuje a bojuje, až nabude dojmu, že je vítězkou. Pochopil jsem však, že spousta diváku má, stejně jako já, jiný pocit a tím, se nesnažím shazovat téma, o kterém je rozhodně potřeba mluvit. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Náhodně jsem přišel do obýváku a tam začínal tenhle film. Věděl jsem, že je z Netflixu, ale tak nějak jsem si sednul a pro respekt k Mile Kunis jsem na něj koukal. No a byla to chyba. Přijde mi, jak kdyby scénáristi v Americe už nevěděli, co pro ono téma udělat víc a tak vytvořili postavu, na kterou navalili všechny možné hrůzy mládí. Po pravdě mi to přijde už moc... ()

Galerie (76)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 28. června do 23. srpna 2021 v Torontu (Ontario, Kanada) a New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama