Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hele, jen počkejme, co to vlastně chtěl vlk udělat zajícovi? Na sežrání měl tolik dílů. … Ale díl, kdy se zachrání z topící se lodi a pak spolu ruku v ruce tančí? Při písni, kde se zpívá: Jenom my dva na celém světě.... Vidím tvoje oči, a že ty taky miluješ jen mě.... ? Takže tu máme macho vlka, který je tak trochu tupec a očividně potřebuje radu téměř v každé situaci, a roztomile hebkého zajíčka, který si ví vždycky rady,,, Herdek, to by se Putinovi nelíbílo, ale tihle dva k sobě prostě pasuíjí! P. S. Nemluvě o paní Prasátkové s jejími čtyřmi podprsenkami, protože paní Prasátková byla ze slušné rodiny, kde se nějaké topless nenosilo! Paní Prasátková - můj morální vzor. SHRNUTÍ: Nejdelší předehra na světě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kult mého dětství a jeden z nejlepších animovaných seriálů, které jsem až dosud viděl. Bylo a je mi úplně putna, že to natočili Sověti – kvůli tomu rozhodně nehodlám snižovat hodnocení, navíc mi to vůbec nevadí. Pobavil jsem se u toho jako dítě, pobavil jsem se u toho i po třiceti letech jako dospělý. Tohle je prostě klasika, která nikdy nezklame. Akorát jsem si až teď všiml, že vlk zřejmě miloval růžovou barvu – páč ji na sobě měl snad v každém dílu. Tady není o čem, jasných pět hvězd… ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Je zde znát podoba s Tomem a Jerrym, tak jsem se kouknul, který z těcho dvou animovaných gigantů je starší a je to právě Tom a Jerry, který vzniknul 1965. Nevím, nevím, ale řekl bych, že se tady možná sověti insipirovali od svých ´´oblíbených´´ kapitalistických ´´bratrů´´. Těžko říct, každopádně není potřeba to nějak moc zkoumat. V mých dětských letech mě to bavilo a vo tom to je. ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Úspěch filmového díla a jeho tvůrce obvykle poměřujeme umístěním v různých žebříčcích, počty Oscarů či výdělky v kinech, ale co je to sláva nehynoucí jsem pochopila teprve jednoho rána v tramvaji cestou do práce. Ve voze se mnou jela třída školních dětí s paní učitelkou a jedno z děcek dýchlo na sklo a prstem napsalo "režie Kotěnočkin". ()

hipis 

všechny recenze uživatele

Všetky časti rozprávky 1. No počkaj zajac! - Mesto a pláž 2. No počkaj zajac! - Výstavisko v noci 3. No počkaj zajac! - Cesta 4. No počkaj zajac! - Štadión 5. No počkaj zajac! - Mesto 6. No počkaj zajac! - Vidiek 7. No počkaj zajac! - Plavba na mori 8. No počkaj zajac! - Nový rok 9. No počkaj zajac! - TV štúdio 10. No počkaj zajac! - Stavba 11. No počkaj zajac! - Cirkus 12. No počkaj zajac! - Múzeum 13. No počkaj zajac! - Šport 14. No počkaj zajac! - Roboti 15. No počkaj zajac! - V rozprávke 16. No počkaj zajac! - Vystúpenie 18. No počkaj zajac! - V obchode 19. No počkaj zajac! - Dovolenka 20. No počkaj zajac! - Na záhrade 21. No počkaj zajac! - Robotický zajac 22. No počkaj zajac! - V lunaparku 23. No počkaj zajac! - Na pláži ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Sovětská cenzura se obávala epizody kvůli možném protestu Egypské vlády. Vlk je v něm totiž zamotaný v koberci na místě mumie faraóna Ramesse. (Pierre)
  • Seriál obsahuje poměrně hodně hudebních a zpívaných pasáží, všechny byly ponechány v originále, tedy v ruštině. Nejspíš tvůrci dabingu vycházeli z teze, že v prosovětském Československu už všichni rusky umíme. Dnešní děti ale skryté vtípky v písničkách už neocení, protože jsou jazykově vybaveny jinak. (sator)
  • V seriáli sa objavilo asi štyridsať kvalitných melódií domácich, ale aj zahraničných hudobníkov, ktorí sa nedožadovali autorských práv, naopak, považovali to za česť byť uvedení v seriáli. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama