Reklama

Reklama

Milostný příběh s prvky komedie, který vznikl v roce 1994 a je přesně tím, čím se zdá být: Nenáročnou melodramatickou historkou o osudové lásce, ve které nechybí žádný s obvyklých prvků, ať už je to moudrá stařenka, nebo neštěstí, které jednoho z milenců upoutá na lůžko. Také je to ovšem nový, v pořadí již druhý remake stejnojmenného filmu z roku 1939. Tehdy film natočil režisér Leo McCarey, který ho v roce 1957 natočil ještě jednou s Cary Grantem a Deborah Kerrovou. Tentokrát je v hlavní roli Warren Beatty, který je současně také producentem a spoluscénáristou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

femme fatale 

všechny recenze uživatele

Nenápadně jsem se s tímto filmem přenesla do starých časů, kde opravdová láska překoná vše, říkalo se to tak, že? Ani si nejsem jistá proč, možná tu iuzi vytvořila Katharine Hepburn...Možná Warren Beatty, který v kombinaci s Anette Bening tuto iluzi dokonale završil. Je mi líto, že nemůžu dát vyšší hodnocení, ale úžasní herci taky nezachrání vše. Každopádně ve mně tento film vyvoval velmi zvláštní pocit a to hlavně jde,ne? Zasáhnout diváka. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Hezký film, avšak vadilo mi to, že Warren Beatty by mohl dělat Annette Bening otce, přecijen je mezi nimi v reálu rozdíl přes dvacet let. Takže jemu táhlo při natáčení na šedesátku, zatímco jí bylo kolem pětatřiceti, to je dosti markantní rozdíl, byť pan Beatty vypadal dobře. Ale co, přebíjí to úžasná Annette Bening, která se krásně směje a výborně hraje. Dokonce jsem se zasmál jeho "klidu" v letadle:) Přičtěte k tomu výbornou hudbu, krásné záběry ostrova a výsledek je 8/10 ()

Reklama

DiDu 

všechny recenze uživatele

Tento film nemám ráda. Protože Beattyho nesnáším, úplně mě odpuzuje, obzvláště v tomto filmu. Ani Annette nemá na Deborah Kerr z prvního remaku. Přitom je to velice krásný, profláknutý příběh, který by si i další moderní remaky zasloužil. Tenhle se prostě vůbec nepovedl. Rozhodně doporučuji verzi s Garrym Grantem z r. 1957. Ten film si pouštím vždycky o vánocích a Tomorrowland považuji za jednu z nejkrásnějších filmových písní. V této verzi s Annette mi melodická zapamatovatelná píseň fakt chybí. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Neviděla jsem ani jeden z filmů, podle nichž byla Milostná aféra natočena (a budu to muset napravit), tudíž nemohu srovnávat. Ale jako "originál" na mě tahle verze s Annette, Warrenem a jedinečnou Katharine Hepburn zapůsobila. Těžká romantika, sympatičtí hrdinové a skvělá hudba (mimo jiné i Louis Armstrong nebo Ray Charles osobně). Velmi dobré. ()

r007 

všechny recenze uživatele

Na poprvé hezký film, ale jen do té doby, než jsem viděla stejný příběh s Cary Grantem. Ne že by Warren Beatty nebyl ten typ, do kterého se snadno zamilujete, ale proč proboha točit něco, co už kdysi někdo natočil a bylo to naprosto dokonalé ? A ještě ke všemu s téměř identickými dialogy ? Že by si ten někdo myslel, že na staré filmy se už nikdo dívat nebude? To se teda šeredně spletl...A mít ambice srovnávat se s Cary Grantem...to je teda sebevědomí ! .Mám ráda Warrena i Annette a moc jim to spolu slušelo, ale příště bych prosila jiný příběh.... ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama