Reklama

Reklama

Noční hlídka

(TV film)
  • Velká Británie Night Watch (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Pierce Brosnan ako agent Graham pracujúci pre OSN dostane po náročnej úlohe v Afrike odpočinkový prípad slávneho Rembrandtovho obrazu Nočná hliadka, ktorý niekto počas jeho "turné" po svetových galériách vymenil za falzifikát. Z nenáročnej úlohy sa pre neho a expertku na umenie Sabrinu však vyvinie na smrteľne nebezpečný súboj s milionárom Schraederom, ktorý ovláda satelit schopný ochromiť všetky svetové komunikační siete. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Byl jsem hrůzou bez sebe, když jsem zjistil, že severní Korejci chtějí mít kontrolu nad našimi telefonní hovory, takže jsem neskonale vděčný agentům OSN, o jejichž existenci a pravomocech jsem dosud měl jen matné tušení, že se pustili do gigantického boje s ďábelským nepřítelem. Ano, je to skutečně, tak blbé, jak to vypadá, ale občasný, i když patrně nechtěný závan humoru, alespoň ty dvě hvězdy zachrání. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Bylo to fajn, bylo to zábavné, mělo to spád, Brosnan byl tradičním způsobem šarmantní a vtipný a Alexandra Paulová (Stephanie Holdenová, starší sestra Caroline, kterou hrála Yasmine Bleeth z Baywatch, kdybyste ji náhodou neznali;)) taky nebyla špatná, a navíc Noční Hlídka (nebo spíš Skupina Důstojníků V Průjezdu:)) je můj oblíbený obraz. 70% ()

Reklama

Honey007 

všechny recenze uživatele

Nejsem si moc jistá ani jednou hvězdičkou, ale při troše snahy se na to dá dívat jako na recesi. Nepovedenou. Protože to vypadá, že David Jackson to natočil jako zcela vážně. Příšerný scénář, nepochopitelné nelogické prolínání dějových linií, smutné výkony hlavních hrdinů. Zejména u Pierce Brosnana je naprosto nepochopitelná mušketýrská image, když má představovat tajného agenta a měl by vypadat aspoň trochu nenápadně. Alexandra Paul neoslnila ani v Pobřežní hlídce ani tady, nemluvě o naprosto nemožné image a kostýmech. Hvězdičku asi za to, že je to Pierce a v "hlavní" roli oblíbený obraz od Rembrandta. 10% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak jsem si představoval film, když mi bylo osm. Spousta barviček, rachejtlí, nukleárních čipů, přehlídek bojových umění, k tomu jeden chlápek s housenkou pod nosem, co polovinu textu odříká svým hodinkám, a holka s postavou stožáru, kterou dabuje nastydlá Lucka Vondráčková. Řeknu vám, že to byl zážitek! A to mi osm už dááávno není... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Od MacLeana som videl aj lepšie námety, ale je to možné zvaliť aj na spracovanie. Jeho kvalita je však vzhľadom na televízne zázemie celkom podarená. Neuhladený Brosnan je ťahákom, aj keď na jeho hipsterské háro som si musel zvykať. To už ale neplatí o špate menom Paulová, ktorá sa do filmu nehodí. Dej sa postupom času zlepšuje, od krádeže obrazov sa prejde k obchodom s nebezpečnými satelitmi, ktoré smrdia sci-fíčkom, rovnako ako "bondovské" hodinky hlavného hrdinu. Smerom k záveru to má akčný spád a tak na vyústenie nemôžem namietať. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama