Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci. Po přistání v New Yorku ho sleduje asistent moderátora bulvárního televizního pořadu, který chce o dědici natočit skandální pořad. Novopečený milionář před budovou firmy zachrání mladou ženu, kterou chtěli okrást. Netuší, že dívka, která se ve skutečnosti jmenuje Babe, je protřelou produkční bulvárního pořadu, a že přepadení bylo fingované. Deeds se do ní na první pohled zamiluje a pozve ji na večeři do luxusní restaurace. Tam přijme pozvání ke stolu newyorské smetánky. Když pochopí, že si z něj snobská společnost dělá legraci, zmlátí je a pak vyrazí na tah se slavným tenistou. Moderátor McGrath to zveřejní druhý den ve svém pořadu. Následující den je Deeds náhodným svědkem požáru, kdy z hořícího domu zachrání několik koček i jejich majitelku. McGrath jeho zásah sestříhá tak, že v reportáži vypadá jako sexuální deviant. Babe, které se dobrácký mladík začíná líbit, se proto se šéfem pohádá. Vinou zrádného ředitele, který chce od Deedse v tajnosti odkoupit akcie společnosti, zjistí pravdu o Babe. Přestože se mu dívka omluví, on ji odmítne. Ráno podepíše prodej akcií a odjede zpátky domů. Když chce ředitel firmu prodat i za cenu propuštění padesáti tisíc lidí, vrátí se Deeds do New Yorku a jako majitel jediné akcie se na valné hromadě pokusí prodej překazit. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (239)

castor 

všechny recenze uživatele

Neuspokojivá a sterilní, leč ve staromódním duchu laděná komedie s přímým tahem na diváka, která byla o poznání slabší než Sandlerovy pozdější a výrazně stravitelnější úspěchy 50 First Dates nebo Click. Takže kdo má Sandlerův humor rád, musel zákonitě pociťovat viditelné abstinenční příznaky. No, ještě že tu máme několik s chutí střihnutých vedlejších postav. Jinak je to bezmoc.. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Typická sandlerovka se všemi, především negativy, z toho plynoucími. Vesměs funguje pouze sociálně-citová a romantická rovina, byť v té nejprimitivnější a nejšablonovitější formě, humor v drtivé většině nikoli. Opět hromada úmyslně přehnaných, ale nepovedených úletů, které jsou úplně mimo mísu (černá noha???). Winona Ryder je k sežrání. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takřka klasická (trochu více do romantiky hozená) Sandlerovka s typickými krátkými výstupy jeho kámošů Buscemiho (jak mu do prdele udělali ty oči?) a Schneidera, které ale všechny (a skoro se mi chce napsat včetně Sandlera) válcuje takřka boží John Turturro. Čekal jsem dojemnou romantiku, dostal jsem typickou Sandlerovku se vším všudy. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Typický sandlerovský humor, ktorý sa mi oblúkom vyhýba. Niet tu nič, na čom by som sa mohla zasmiať. Sandler nie je žiadny úžasný herec, nehovoriac o ostatných. Postavy sú tak idiotsky napísané, až sa divím, že takíto scenáristi majú prácu. Príbeh a myšlienky majú určitý potenciál, no scenár a "humor" ho kvalitne zadupávajú. 45% ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Joh Turturro ma v sandlerovkách zabíja, tie jeho šialené role mu náramne seknú. Inak nič moc, moralizovanie tentoraz nevyšlo, Winona ma nikdy zvlášť nebavila a niektoré vtípky (hlavne s nohou!) by pripadali smiešne asi len lobotomickým jedincom. Ale Buscemi ma pobavil a Gallagher ako záporák bol prekvapivo dobrý. Stačilo vidieť raz. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Cameo rolu si vo filme zahral aj sám režisér Steven Brill, a to ako violista v Madison Square Garden. (MikaelSVK)
  • Okrem New Yorku a Kalifornie pracovali filmári aj v mestečku New Milford v štáte Connecticut. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama