Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci. Po přistání v New Yorku ho sleduje asistent moderátora bulvárního televizního pořadu, který chce o dědici natočit skandální pořad. Novopečený milionář před budovou firmy zachrání mladou ženu, kterou chtěli okrást. Netuší, že dívka, která se ve skutečnosti jmenuje Babe, je protřelou produkční bulvárního pořadu, a že přepadení bylo fingované. Deeds se do ní na první pohled zamiluje a pozve ji na večeři do luxusní restaurace. Tam přijme pozvání ke stolu newyorské smetánky. Když pochopí, že si z něj snobská společnost dělá legraci, zmlátí je a pak vyrazí na tah se slavným tenistou. Moderátor McGrath to zveřejní druhý den ve svém pořadu. Následující den je Deeds náhodným svědkem požáru, kdy z hořícího domu zachrání několik koček i jejich majitelku. McGrath jeho zásah sestříhá tak, že v reportáži vypadá jako sexuální deviant. Babe, které se dobrácký mladík začíná líbit, se proto se šéfem pohádá. Vinou zrádného ředitele, který chce od Deedse v tajnosti odkoupit akcie společnosti, zjistí pravdu o Babe. Přestože se mu dívka omluví, on ji odmítne. Ráno podepíše prodej akcií a odjede zpátky domů. Když chce ředitel firmu prodat i za cenu propuštění padesáti tisíc lidí, vrátí se Deeds do New Yorku a jako majitel jediné akcie se na valné hromadě pokusí prodej překazit. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (239)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Typická sandlerovka se všemi, především negativy, z toho plynoucími. Vesměs funguje pouze sociálně-citová a romantická rovina, byť v té nejprimitivnější a nejšablonovitější formě, humor v drtivé většině nikoli. Opět hromada úmyslně přehnaných, ale nepovedených úletů, které jsou úplně mimo mísu (černá noha???). Winona Ryder je k sežrání. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Slečna, netušil som, že ste akcionárka!" - "Je toho evidentne viac, čo netušíte, napríklad ako si vytrhať obočie." Mám rád Adama Sandlera a nechápem, ako sa niekomu nemôže páčiť len z princípu. O jeho IQ nič neviem a nie som s ním v rodinnom vzťahu, napriek tomu je si sympatický a niektoré jeho filmy ma dodnes riadne bavia. Problém s niekoľkými jeho filmami tak paradoxne nie je v tom, že sú sandlerovské, ale že sandlerovské nie sú - a to je bohužiaľ i prípad PÁNA DEEDSA, ktorý je napriek pár typicky sandlerovsky bizarným postavičkám (Steve Buscemi) skrátka a dobre príliš obyčajný, nudný, nezáživný... a už som počul lepšie záverečné motivačné filmové preslovy. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jediné co mě na Náhodném milionáři napadá hodnotit kladně je Adam Sandler,který hraje jediný docela přirozeně a má jediný vtipný repliky a scény co film obsahují.Winona Ryder je opět šedošedou myškou,Peter Gallagher je dost nevýrazný záporák,ale hlavně jindy naprosto ojedinělý,strhující a výjmečný herecký talent a projev Johna Turtura je zde neuvěřitelným paskvilem.Dějově je celý film nalinkovaný od prvních minut,je to snad nejotřepanější filmová linie vůbec(kterak naivní dobrák k lásce a bohatství přišel a všechny zhýralé zbohatlíky napravil),prostě neoriginalita a šablonovitost kouká na hony dopředu z každé scény.To mi u některých filmů ani tak nevadí,když ovšem mají v tom otřepaném ději alespoň nějaké osvěžující prvky,ovšem ani ty se zde vůbec nevyskytují.Převaha trapných situací převládá nad těmi vtipnými o několik tříd,některé jsou dokonce tak zoufalé,až je to pobuřující,viz záchrana koček při požáru,či závěrečný "srdceryvný" projev,to je fakt už pravá filmová ubohost(ovšem né že by ojedinělá).Mr.Deeds je neoriginální,chvilkami urážející svou trapností,romantická komedie,kde je jak kvalitního vtipu,tak romantiky jak šafránu.Velmi slabé 2*! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tentokrát dávam o tú hviezdičku naviac prekvapivo za podarenú romantickejšiu stránku. Nie že by sa na tom nedalo zasmiať, humor je tu tiež na správnom mieste, ale rýchla romantická zápletka v mladom príjemnom podaní niekedy tiež nezaškodí. Je to taký pomyslený zvrat v Sandlerovej kariére modrých film. 75%. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ty jo ... nečekal jsem, že se mi to bude tak zamlouvat ... humor Adama Sandála, nebo filmy, kde hraje hlavní roli, je povětšinou trapný, nevtipný pro mě, nebo i úplně dementní ... tady to bylo úplně opačně ... debilní vtip působil naopak tak absurdně, až byl opravdu vtipný ... a Sandál tu hraje dokonale přátelského chlápka tak dokonale, že jsem jen čuměl ... Winona je pak super dárek k tomu všemu ... kompletní balení ... krásná, milá, přirozená, roztomilá, skvěle to zahrála ... jedno z největších překvapení na Netflixu ... fakt zírám ... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)
  • Ve 20. minutě zazní písnička „Island In The Sun“ od Weezer. (SONY_)
  • Okrem New Yorku a Kalifornie pracovali filmári aj v mestečku New Milford v štáte Connecticut. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno