Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer 2
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Recenze uživatele mouzi k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2022) (S01) 

Captain Georgia to kosí hlava nehlava, ale přitom používá hlavu. Být to od Marvelu, je to za plný počet, protože by to byl jejich intelektuální strop. Nicméně přestože mi postava Jacka celou dobu připadala jako animovaná, tenhle drobeček je skutečný a navíc celkem slušně hraje. Bohužel je tu dost okatých chyb a nepřesností, které kazí celkový dojem, ale na těch 80 % to má s přehledem. Závěr nekomentuji, ten stál prostě za hovno. EDIT: Po poslechu audioknihy a následném znovuzhlédnutí snižuji hodnocení, protože je to až příliš překroucené. Rozumím redukování obsahu pro potřeby scénáře pro seriál, ale proč přidávat další postavy, to vážně nechápu. Nehledě na všechny ty zkratky a kličky, které jsou v knize tak podrobně vylíčeny, ale tady nedávají smysl, protože se musejí vlézt do stopáže. Jsem tedy velice zvědavý na další sérii. ()

Season 2 (2023) (S02) 

Už jsem tomu chtěl dát 4, ale poslední díl to spolehlivě zabil. Takhle to zprasit.. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama