Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer 2
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (199)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reacher mě hodně bavil. Ústřední trojka je správně různorodá a chemie mezi nimi funguje skvěle. Ritchson je i přes svojí figuru nečekanej sympaťák a s padesátikilovou Fitzgeraldkou jim to dobře jiskří. Akce je skutečně slušná, místy je seriál i dost vtipný a příběh je sice složitý a jeho rozplétání dokáže zamotat nejednu hlavu, ale dá se už velmi brzy odhadnout, jak to vlastně ve skutečnosti je. Kdybych neznal Bernthalova Punishera, asi bych šel s hodnocením do plných, ale po první sérii jsem i tak opravdu spokojen a Reacher osciluje přesně na hranici 4 a 5, přičemž potenciál k pěti tam rozhodně je a já se těším, co přinesou další série. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Filmy jsou dneska napůl zlidovělé až zapomenuté. Seriál opět sází na nějakou kvalitu, ale i na hate, že spousta lidí bude mít kecy v základu. Jsem se se k tomu dostal protože to bylo dobře hodnoceno, ale předpokládal jsem, že po druhém dílu umřu nudou. A heureka. Ono ne. Seriál není žádný epický výstup z televizní nudy, ale minimálně je udělaný decentně, akčně, zajímavě a nenudí. Dalo by se mluvit o tom, že i na takovou lehce béčkovou atmosféru jsme se dočkali něčeho důstojného. Oproti Ryanovi také od Amazonu se dalo čekat hodně. Zde je koncept stejný, ale třeba stokrát zajímavější a lépe provedený. O to více je to zajímavé, protože zde disponujeme méně známými jmény. Což už je někdy i něco, co mě štve, protože u takovéhoto díla, by člověk i očekával, že tam dá jeden známější ksicht a nebude se spoléhat jen na lokální herce. Jako dobře pro ně, ale už je to strašně otravné si neustále zvykat na nové ksichty. Ke druhé sérii budu skeptický, ale první mě nečekaně oslovila. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejvěrnějších adaptací, jakou jsem kdy viděl. Když už odchylky, tak buď smysluplné pro seriálový formát (dřívější zapojení staré známé), nebo nutné pro aktualizaci děje (přeci jen je předloha z roku 1997). Celkově vzato ale ohromná spokojenost, kdy jedinou výraznější kaňkou je finále, které stylem natočení vypadalo jako něco, odkud by ve zpomaleném záběru na motorce měl odjíždět Reno Raines (o prohřešku, že nejlepší kill v něm nemá Reacher, nemluvě). Ale vzato kolem a kolem velká paráda. Jako milovník předlohy můžu bejt spokojenější jen tehdy, pokud začnou točit dvě série ročně, aby Richtson za dekádu stihl všechny knihy. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tím nejlepším způsobem béčkový/brakový mix Jamese Bonda a Sherlocka Holmese z amerického zapadákova. Ovšem se suše hláškující a kosti drtící 190 centimetrů vysokou 100 kilogramů vážící mašinou s býčí zarputilostí, přímočarostí a emoční zakrnělostí téměř ve stylu Arnolda z Komanda v hlavní roli (třeba poslední epizoda má opravdu velmi blízko ke klasickému finále akčního béčka z 80./90. let :). Kdyby měl John Matrix tedy vedle schopností recyklovat lidský odpad též silně rozvinuté detektivní schopnosti. A Komando bylo krimi thriller s dobře promyšleným dějem plným zvratů, obstojně prokreslenými a sympatickými vedlejšími postavami a správně brutálními, všehoschopnými padouchy. Četl jsem alespoň deset knížek série a až na pár malých problémů nemám, co bych této adaptaci první knížky (nebo adaptaci postavy Jacka Reachera obecně) vytkl. Ale pro úplnost těch pár negativních věcí vyjmenuji - první epizodu jsem si musel na Alana Ritchsona v roli Reachera přece jen zvykat (protože jsem si ho představoval ještě trochu jinak - "hranatějšího" a o něco víc old-school charismatičtějšího), pocitově se pár epizod táhlo, několik věcí asi mohlo být vynecháno a v druhé polovině děj sem tam přišel s nějakou hloupostí. 7,7/10 ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Devadesátkově nekomplikovaný děj a moderními trendy ovlivněná akce doplněná o silné a zajímavé postavy. Stejně jako hlavní hrdina, i seriál klame tělem. Příběh kombinuje vztahovku, politický thriller a klasickou kriminálku, ale dává mu zvláštní odlehčený nádech, takže i když se v seriálu odehrávaly téměř brutální scény, působily téměř poklidně. U jiných věcí bych to bral jako nevýhodu, jenže tady to byl z nějakého důvodu klad. Jestli tohle nedostane druhou sérii, tak v Amazonu někdo nepřemýšlí. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (26)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama