Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer

Recenze (199)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Devadesátkově nekomplikovaný děj a moderními trendy ovlivněná akce doplněná o silné a zajímavé postavy. Stejně jako hlavní hrdina, i seriál klame tělem. Příběh kombinuje vztahovku, politický thriller a klasickou kriminálku, ale dává mu zvláštní odlehčený nádech, takže i když se v seriálu odehrávaly téměř brutální scény, působily téměř poklidně. U jiných věcí bych to bral jako nevýhodu, jenže tady to byl z nějakého důvodu klad. Jestli tohle nedostane druhou sérii, tak v Amazonu někdo nepřemýšlí. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádnej hovaďák Reacher. Postava Lee Childa, kterou nelze zapomenout. A to, i kdybych četl jen první díl serie - Jatka. První řada seriálu se drží této první knihy a hlavně ze začátku se drží hodně věrně a je to prostě bomba. Kdybych v prvních třech dílech většinu scén předem neočekával, byl by můj dojem ještě lepší. A to jsem četl knihu před minimálně patnácti lety. U druhé poloviny už jsem ale tak často pocit neměl, že bych dění v seriálu již četl. Navíc, i když byl nějaký díl nadprůměrný, přišla nějaká blbost, která dojem z celého dílu srazila do průměru. I tak se ale těším na další serie a znovu se pouštím do knih. Nachystal jsem si prvotinu Jatka a potom některý z 20+ dílů série. ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Když vidlákov v americké Gruzii navštíví milovník hudby zvící kvalitně vykrmeného bizona, místní ortoped a patolog zapíší mnoho přesčasových hodin a domorodci mohou z fleku odhlasovat vyškrtnutí první slabiky z názvu osady, neboť onen vytáhlý cizinec rozpoutá v jejich ulicích plnotučná Jatka. Rýčr 2.0 byl z krpatého skutra konečně řádně knižně apgrejdován, mirkodušínovský je tak akorát, aby to nesralo, fyzioterapie v jeho podání vypadá obstojně, symbióza s tvídovým chlapíkem z Harvardu tomu všemu dodává vyvážený badymůví šmrnc a vůbec to celé slušně odsýpá a baví. Ergo příjemné seriálové překvapení, u něhož rozhodně nepohrdnu nášupem. ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový "kolohnát" Jack Reacher a la nový Schwarzenegger, kráčajúca skala, či Terminátor, dobre no oproti kino filmu s Tomom Cruisom teda riadny obrat, čo sa týka hlavnej postavy. Ináč riadna kadencia násilností, likvidácii postáv, brutality, dobre to šľape, fajn postavy,...  Nech sa nehnevajú ale ten mega prestrelkový akčný záver tejto série vystrihnutý ako z riadne prestreleného akčného béčka.  Mohli to troška lepšie ustáť. /75%/ ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Lidi, já se zamiloval! Prime video mi hned po The boys zaslal do srdce další sondu a to v podobě pořádnýho akčního nářezu, který mě ani chvíli nenudil a já hltal každou vteřinu tohoto majstrštyku (píše se to tak?) jak malý děcko bonbony s citronovou příchutí. Hlavní postava v podobě Alana Ritchsona mi nejen díky svému SKVĚLÉMU hudebnímu VKUSU jednoduše sedla a já jí i přes její některé na pohled zločinecké manýry (píše se to tak?) hltal a fandil jsem jí. Abych byl přesný, sedla mi nejlíp ze všech těch kladných i nekladných postav, co mi sedli (konkrétně všech, až na jednu, a to Reacherovu matku (jméno představitelky neznám), která tam NEMĚLA co dělat! To jí ten latexovej ksicht nějak zatuhnul na místě, nebo co? - jo, a Malcolm Goodwin občas přehrával, jinak byl skvělej). Reacherův charakter (velkej (i když má jen 1,93 m, ale ty ostatní amíci jsou prťavý, takže jeho malý zrůst nevadí) silnej, chytrej) byl napsanej víc jak pouze celkem dobře a já se v něm viděl (do jeho výšky mi chybí pár centimetrů, a i tak jsem stále ve fázi vývoje, takže nakonec i budu vyšší než on (a oslovení obr mě těší)). No, dál ještě zmíním, že režie a producenti mají fakt dobrý hudební vkus, což bylo další plus. Kamera byla dobrá, akce surová a uspokojující. Do seriálu jsem se zkrátka zamiloval a okamžitě míří do mých top 10. Ano, není bezchybný, a i když Reacher říká ,,...furt jde o detaili...'' já to ignoruji. Já jsem prostě nadšen a nikdo mi to nevymluví. Okamžitě jdu schánět knihy a makat na Reacherově postavě... výšku na to mám, teď to chce ještě svaly:)   9,9/10 ()

Galerie (111)

Zajímavosti (26)

  • Lee Child uvedl, že jméno Reacher pro ústřední postavu svých románů vymyslel, když byl se svou ženou Jane nakupovat potraviny. Jeho výška 193 cm často vede k tomu, že ho lidé žádají, aby jim něco podal z vysokého regálu. Jane jednou zažertovala: „Hele, jestli ti to psaní nevyjde, vždycky můžeš dělat Reachera v supermarketu.“ „Myslel jsem, že Reacher je dobré jméno,“ uvedl Lee. Česky je to podavač či dosahovač zařízení, které umožňuje zdravotně postiženým nebo starším osobám sebrat těžko dosažitelné předměty. (sator)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama