Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

Kleinbauer odpad!

všechny recenze uživatele

Nádherná ukázka uslintané zbytečnosti pro diváky s opravdu hlubokou retardací. Všem, co běžně mozek používají k jeho původnímu určení a znaveni děsivou nabídkou Netflix CZ zcela náhodně vybrali tenhle seriálek ovšem doporučuji vydržet do posledního, 8.dilu. Něco takového našinec uvyklý na Ženy za pultem ještě neviděl. Jděte do toho, rozhodně. ()

Kamas 

všechny recenze uživatele

To bylo tak divný.. 🙂 Ale vydržela jsem se se zaujetím dívat a přemýšlela, zda to natáčeli jako vážně míněný horor a v polovině zjistili, že je To úplně blbý, tak to otočili do absurdně bizarní podoby, nebo to byla od začátku parodie, kde je v posledním díle inspiroval sám Tarantino.. Mimochodem Anna si sympaticky nalévala víno. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tady tvůrci pozdě pochopili ( nebo ne?!) co vlastně chtějí natočit. Na černou komedii je to málo černé, na parodii hodně umírněné, na krimi příliš fantaskní a na drama je to nesmyslné. Nicméně Kristen Bell to hrála úžasně, bylo tam pár opravdu černosuchých hlášek a scén, kdy jsem se pobavila a zasmála. Obzvláště v posledním díle, velká škoda, že to autoři nepostavili takto od prvopočátku, protože do 5. dílu jsem netušila co mám vlastně čekat. Za mě 70%    P.S. Super konec by byl, kdyby to všechno udělal Scott... ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

To snad nemysleli vážně...... Beru to jako parodii na všechny možné filmy tohoto typu, aspoň doufám že to tak mysleli. Mezi nočníma mám na půl vyplý mozek tak jsem se dodíval na celou sérii.... Myslel jsem že to bude něco ve stylu série Smrt nás spojí, která je super a je taky na Netflixu, bohužel..... Stupidita na entou ()

guasimodo 

všechny recenze uživatele

Zkouknuto celé najednou a musím říct že do sedmého dílu jsem si říkal "jo" celkem to jde. bylo to jako by jste pořád rovnaly list papíru aby byl dokonale rovný a krásný no a pak přišel poslední osmý díl a ten papír vezmete zmačkáte vytřete si s ním prdel a spláchnete... Při finále závěrečného dílu se ozval huronský smích mé ženy s poznámkou "bože na co to koukáme" já jsem tedy koukal naprosto potichu a jen jsem se snažil pochopit jestli je to myšleno vážně nebo zase nějaká parodie na film Chucky.. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľka Anny (Kristen Bell) pije v skutočnosti z vínového pohára ibištekový čaj. (Mandragor)

Reklama

Reklama