Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malom americkom meste začínajú pribúdať obete brutálnych vrážd. Len miestni súrodenci Coslawovci zistia, že ide o vlkolaka. Nik im, žiaľ, neverí... (POMO)

Recenze (92)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Od Kinga som knihu nečítal a tak neviem povedať či je lepšia kniha alebo film ale ani tento vlkodlačí horor není zlý. Priam naopak je to velmi slušne natočené až po dej a efekti ktoré sú na slušnej úrovni vlkodlak vyzerá vynikajúco. Mimochodom, dnes už vlkodlačích filmov je velmi dosť napr. Howling, Wolf, American wolf in London, Paris a mnoho iných kúskov ktoré som ešte nemal tú možnosť pozrieť. Tento vlk vychádza von len v noci a zabíja všetkých ktorý mu idú do cesty a popri tom aj používa baseballovú palicu na omráčenie obetí. Atmosféra graduje po celý čas až sa dostaneme na koniec kde vlkodlaka postrelia striebornou gulkou. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Tak i tentokrát se musím hanebně přiznat k tomu, že Kingovu knihu jsem nečetl, a proto jsem při hodnocení filmu nebyl tímto faktem ovlivněn. Děj sice velmi přepovídatelný, ale o tu snad ani tak nešlo. Celý film se nese příjemnou rodinnou hororovou atmosférou, která vám dodává jistoty, že vše nakonec tak nějak dobře dopadne. Neviděl jsem sice mnoho vlkodlačích hororů, ale zdejší masky nebyly z nejhorších (na vlkodlaka ze Záhrbního komada pochopitelně ani zdaleka nemá), sice bylo znát člověka v gumovém obleku, ale měl jsem možnost vidět mnohem a mnohem horší převleky a efekty. Ve snímku velice potěší kladná! role Garyhu Buseyho, která mu výborně sedla a udělala tak z něj asi nejsympatičtější postavu společně s naším mladým hrdinou. edinou malou výtku bych poslal na adresu znatelných pohybů nohou u ochrnutého chlapce. Celkově velmi příjemný film, který mě snad i jednou donutí k tomu, abych si přečetl předlohu. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Jedno veľké detské hororové dobrodružstvo zabalené do pre mňa nostalgickej atmosféry 80. rokov. Aj napriek tomu, že sa snímok môže javiť ako detský, pretože sa tu príbeh odvíja detskými očami, po hororovej stránke je slušne dospelácky zvládnutý. Smrtiace útoky vlkolaka na ľudí si nedávali servítku pred ústa - masakrík ako sa patrí. Tiež ma potešila maska vlkolaka - stará dobrá old school hororová škola a poctivá maskérska prácička. Celkom spokojnosť. 65/100 Tour po Amerike. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kvalitních vlkodlačích hororů je sice málo, pokud tedy vůbec nějaký je, ale tenhle rozhodně jejich případné řady nerozšíří. Těžký průměr a vlastně zde vůbec není vysvětleno kde se vzal v městečku vlkodlak. Musím zase nechat osmdesátkovým záležitostem že neměly potřebu něco dovysvětlovat a vyprávět. Prostě vlkodlak řádí ve městě, zabíjí a diváku ber nebo nech být! Od Garyho jsem očekával malinko více zábavy. 55% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí horor ktorý opäť nezaprie neopakovateľné kúzlo rokov osemdesiatych. Tá cool namakaná trojkolesová "motorka" stála za to. Navyše v úlohe policistu sa mihne Terry O´Quinn alias John Locke z Lostu. To najlepšie čo som z vlčieho hororového podžánru videl. Z časti aj vďaka príjemnej hudbe a charizme malého Coreyho Haima. 75% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Marthy (Corey Hainz) a Brady (Joe Wright) ve 27. minutě ve větru pouštějí draky. Jejich okolí a stromy kolem nich však naznačují, že je bezvětří. (Terva)
  • Motorka, kterou dostal Marty, nese stejný název jako film. (chaometic)
  • Film byl natáčen od října do prosince roku 1984. Do kin se ale dostal až 11. října 1985. (mahler)

Reklama

Reklama