Reklama

Reklama

Bláznivá mise 5

  • Hongkong Aces Go Places V (více)

Obsahy(1)

Dvojce zlodějů odcizila pašerákům s hliněnou armádou čínskou obdobu excalibru. Obviněn je Sam a Cody Jack, protože se zloději vydávali za ně. Pašeráci i policie jim je v patách. Podaří se jim na duo zlodějů narazit, avšak policie všechny čtyři zatkne a pošle do vězení. Nakonec dostávají všichni druhou šanci, když slíbí, že pomůžou čínské vládě získat zpět hliněnou armádu. (Mol)

(více)

Recenze (13)

Kubaso odpad!

všechny recenze uživatele

Jakkoliv byly předchozí díly infantilní a pitomé, měly něco do sebe. V pětce už chybí dokonce i to málo slušné, co zbylo ve čtyřce. Už žádné výbuchy, roboti a hlavně žádná zábava. Ústřední dvojice permanentně budí dojem párku teploušů a vynalézavou akci nahrazuje trapné kung-fu. Dokonce i to po čase opadne a díky šílené nudě se film prakticky nedá dokoukat do konce. Tohle teda bolelo. Kdybych se raději hodinu a půl šťoural v nose, bavil bych se o poznání líp. A taky by to míň bolelo. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Laciné céčko, postavené na ukrutném (čti špatném) příběhu, který drží pohromadě jen silou vůle obnošených vtípků, jež viděny po páté už nejsou vtipné. Akce je sestříhána doslova strašně! Nejvíce to bije při automobilové honičce, v níž jsou vidět pomůcky pro jízdu po dvou kolech a také hned v první honičce ve filmu, která nemá hlavu a patu. Potíž je v tom, že i choreografie scén není nijak zázračná, i když se Lau Kar Leung na režisérské stoličce určitě snažil z těch akčních neumětelů (neplatí pro Sama Huie a Conana Leeho) něco vyrazit. A jako poslední věc. Všude na světě, a v Číně obzvlášť, jsou věznice pro ženy zvlášť... Nejhorší filmový zážitek z poslední doby. Zdejší pětková hodnocení považuji za naprostou ztrátu soudnosti. 20 % ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Albert a Sam resp. Kodyžak a King Kong a teraz Plešoun a Pán Bohatý už nie sú to čo bývavalo. Posledná akcia ich nejako rozkmotrila - prachy hýbu charakterom a nastupujú nový Najlepší parťáci. Podozrenie samozrejme padne znova na Sama a Plešouna a tak sú znovu v trabloch. Po štvorke menej brutálne a príklon ku odľahčenej akcii je jasný. Ukradnutá novo vykopaná Čínska armáda, Čínsky Exkalibur a ako vyšetrovateľ Čínsky "navždy loajálni ku svojej vlasti" Rambo (herec s menom Conan Lee =)). Inu sú tu nejaké zbytočné pasáže ako cvičenie so zbraňami, vo fitnesku nejaké muzikálové vložky a tak, ale herci fajin padajú, vtípky sú večšinou vydarené a akcia fajn zostrihaná. Škoda Sylvii... ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Tak po x letech od první Bláznivé mise konečně dokoukán i poslední pátý díl. Bohužel film není ani tak vtipný jako dřívější díly (hlavně tedy ve srovnání s prvním), byť jednou jsem se fakt slušně od srdce rozchechtal. Akce už není tak přebušená, ačkoliv závěrečná bitka ve skladišti byla rozhodně suprová a hodně chybí hlavní původní hudba, ta by některé scény oživila...třeba cvičení ve fitku apod. Ale bylo moc fajn vidět tu hlavní dvojku, Sama a Codyjacka, byťs jinými jmény. A je zajímavé, že Karl Maka zde vypadá mnohem mladší než v předchozích dílech. "Přátelství navždy." ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Tak se mi to konečně podařilo a po x letech jsem viděl tenhle poslední díl. Fanda už od děcka, ale pětka nikdy nebyla v tv a titulky taky nebyly, až dnes jsem je našel. Na jedničku a dvojku to sice prostě nemá, tak jako 3 a 4, ale i tak mě to moc potěšilo. Kody je pořád ten stejnej debil a Sam pořád ten floutek z ulice. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama