Reklama

Reklama

Bláznivá mise 5

  • Hongkong Aces Go Places V (více)

Obsahy(1)

Dvojce zlodějů odcizila pašerákům s hliněnou armádou čínskou obdobu excalibru. Obviněn je Sam a Cody Jack, protože se zloději vydávali za ně. Pašeráci i policie jim je v patách. Podaří se jim na duo zlodějů narazit, avšak policie všechny čtyři zatkne a pošle do vězení. Nakonec dostávají všichni druhou šanci, když slíbí, že pomůžou čínské vládě získat zpět hliněnou armádu. (Mol)

(více)

Recenze (13)

demented 

všechny recenze uživatele

Sériu Bláznivých misií som v mládí veľmi miloval. A milujem ju dodnes. Kedysi dávno som samozrejme nevedel, že existuje nejaký piaty diel, pretože naši distribútori (či už oficiálni alebo neoficiálni :) skončili u štvorky a päťku jednoducho odignorovali. S "miernym" časovým odstupom (2006) sa mi však tento kúsok do rúk dostal. Bolo veľmi príjemné znova sa stretnúť zo starou známou dvojkou - Samom a Kodym. Bohužial, toto piate stretnutie sa veľmi nevydarilo. Nešťastná päťka má totiž veľmi kolísavú kvalitu. A spočiatku to vyzeralo tak nádejne... Minimálne do polovice je film výborný (veľmi silne evokujúci atmosféru a humor predchádzajúcich dielov), ale akonáhle "parťákov" zabásne Čínsky Rambo (Conan Lee), ide to dolu vodou. Pád z výšky aspoň čiastočne stlmí záver, ale aj ten je nemastný neslaný. Ťažký priemer a najhorší diel série. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Nevím proč to nejrozporuplnější hodnocení,u mě to vede líp než čtyřka. Karl Maka hraje skvěle jako jeho parťák. Oba zse nezklamali. První honička,při které je krádež nevěsty kde si na vesnici je skvělá. Stejně tak třeba i únikové cesyt pomocí se vystřelování z děla a dopadne tam,kde chcete,aby jste vyjeli z motorkou. Do Conana Leeho můžete mlátit jak chcete a čím chcete a stejně je to zbytečné,ani si toho nevšimne a mezmění mimiku obličeje. Pokud ho zrovna neprohodíte oknem. Skvělé jsou ty dvě brejlaté bojovnice,které tak rády ukazují jak umí všelijak při boji roztahovat nohy. Pokud si chcete prozkoušet svoje gymnastické kousky je tu lešení z bambusu. Beru,že choregrafie není kdo ví jak oslnivá to si musíme přiznat to je fakt,ale zážitek to zas tak nekazí. U závěrečných bitek,kde si ve skladě je zase solidní. Co chceme po pátém díle,aby nám nabízel změnu? A chtěli bychom jí a přijali bychom jí? Já se smál dost. U těchhle filmů z týhle zemi nebyl zvykem točit takové dlouhé série jako amíci se svým můramy,halloweeny,pátky,jsou to sice horory,ale nejznámější,takže na pátý sice poslední díl je to dobré dost. Ano,už to není jako předtím,na ebsenci robotů si zas nemůžu stěžovat,protože ti byli co já vím jen ve dvojce. A pětihvězdičkové hodnocení zas nepovažuju za ztrátu soudnosti. Tak se mi to líbilo. Někomu ne a někomu zas jo a každý jsme jiný. U mě si vedla pětka o něco lepší než čtyřka. ()

Reklama

Mol 

všechny recenze uživatele

Tak se mi to konečně podařilo a po x letech jsem viděl tenhle poslední díl. Fanda už od děcka, ale pětka nikdy nebyla v tv a titulky taky nebyly, až dnes jsem je našel. Na jedničku a dvojku to sice prostě nemá, tak jako 3 a 4, ale i tak mě to moc potěšilo. Kody je pořád ten stejnej debil a Sam pořád ten floutek z ulice. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Albert a Sam resp. Kodyžak a King Kong a teraz Plešoun a Pán Bohatý už nie sú to čo bývavalo. Posledná akcia ich nejako rozkmotrila - prachy hýbu charakterom a nastupujú nový Najlepší parťáci. Podozrenie samozrejme padne znova na Sama a Plešouna a tak sú znovu v trabloch. Po štvorke menej brutálne a príklon ku odľahčenej akcii je jasný. Ukradnutá novo vykopaná Čínska armáda, Čínsky Exkalibur a ako vyšetrovateľ Čínsky "navždy loajálni ku svojej vlasti" Rambo (herec s menom Conan Lee =)). Inu sú tu nejaké zbytočné pasáže ako cvičenie so zbraňami, vo fitnesku nejaké muzikálové vložky a tak, ale herci fajin padajú, vtípky sú večšinou vydarené a akcia fajn zostrihaná. Škoda Sylvii... ()

Kubaso odpad!

všechny recenze uživatele

Jakkoliv byly předchozí díly infantilní a pitomé, měly něco do sebe. V pětce už chybí dokonce i to málo slušné, co zbylo ve čtyřce. Už žádné výbuchy, roboti a hlavně žádná zábava. Ústřední dvojice permanentně budí dojem párku teploušů a vynalézavou akci nahrazuje trapné kung-fu. Dokonce i to po čase opadne a díky šílené nudě se film prakticky nedá dokoukat do konce. Tohle teda bolelo. Kdybych se raději hodinu a půl šťoural v nose, bavil bych se o poznání líp. A taky by to míň bolelo. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama